Cum arată Cristina Pucean nemachiată. Ce detaliu i-a scăpat blondinei

Author: Laura Macovei
Actualizat: 26 sep 2023, 15:56

Cum arată Cristina Pucean nemachiată. Blondina și-a surprins fanii

Sursa: Cristina Pucean FB

La 27 de ani, Cristina Pucean se mândrește cu frumusețea ei și nu se sfiește să le arate fanilor cât de bine arată și fără machiaj. Cu toate acestea, urmăritorii nu au fost prea impresionați, deoarece blondinei i-au scăpat unele detalii.

Cristina Pucean s-a afișat complet nemachiată pe o rețea socială, iar fanii au reacționat imediat. Blondina își făcea rutina de îngrijire a pielii. 

Cum arată Cristina Pucean nemachiată?

@cristinapuceann.haz

🤓

♬ sunet original- GĂMAN
Dansatoarea Cristina Pucean a postat un videoclip cu ea pe pagina de TikTok, în timp ce își făcea rutina de îngrijire a tenului și unde apare nemachiată. 

Deși vedeta a ținut să le demonstreze fanilor că este foarte frumoasă și atunci când nu apelează la machiaj sau filtre, aceștia au observat că blondina nu a renunțat nici la gene și nici la fond de ten și au reacționat imediat în comentarii. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât costă dacă vrei să-ți cânte la eveniment Bogdan de la Ploiești. Prețul nu este deloc mic: „Nu este cu răutate. Ăsta este prețul”

Trebuie și genele ”, „ Fără gene iubita ”, „ Multă lume nu a înțeles că fondul de ten nu îți schimbă trăsăturile, doar uniformizează tenul atât! ”, sunt câteva dintre comentariile primite în urma postării vedetei. 

Schimbare de look pentru Cristina Pucean

Recent, dansatoarea Cristina Pucean a apelat la o schimbare radicală de look. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram că se află pe mâinile unui celebru hair stylist din România și urmează să își facă o schimbare. 

Citește și: Cristina Pucean, gest impresionant pentru tatăl său! Ce a făcut dansatoarea după moartea acestuia

Nu, nu este vorba de vopsirea părului, ci despre o perucă. Vedeta i-a impresionat pe fani, aceștia crezând că s-a vopsit și i-au scris în comentarii că arată foarte bine. Cristina Pucean e mândră de această schimbare.