Cum arăta Dan Negru pe vremea când lucra la radio. Puțină lume și-l amintește în această ipostază | FOTO

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 feb 2024, 15:19

„Caterinca e noul brand al radioului românesc” Dan Negru, ofensat de evoluția radioului în România. Prezentatorul TV a transmis un mesaj tăios pe rețelele sociale

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru trage un semnal de alarmă cu privire la evoluția radioului românesc. Aceasta ar fi evoluat de la un mod rapid de informare la un post de „caterinca”.

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV și reușește să fie activ și în mediul online, unde și-a format deja o comunitate de fani.

În cea mai recentă postare a sa, vedeta Kanal D și-a amintit de perioada în care a lucrat la radio și a transmis un mesaj tinerilor.

Cum este văzut radioul românesc prin ochii lui Dan Negru

Dan Negru a postat câteva fotografii mai vechi în care este surprins la radio, meserie pe care vedeta a practicat-o în trecut.

În contextul în care s-a vorbit în ultimele zile despre radio, Dan Negru s-a declarat ofensat de evoluția acestuia, aducând în discuție faptul că radioul, o altă modalitate de transmitere a știrilor, a devenit mai curând o „caterincă” pe care oamenii o ascultă dimineața în drum spre birou.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Dan Negru, reacție după ce interviul lui Carlson Tucker cu Putin a devenit cel mai vizionat din istorie: „Social media, podcasturile vor fi ținta politicienilor”

„S-a vorbit mult despre radio zilele astea. Toți care am lucrat prin radio am pus fotografii din vremurile vechi. N-a spus nimeni însă că radioul de azi a murit. Caterinca e noul brand al radioului românesc, cu câteva excepții. De asta radioul si-a pierdut relevanța, cota lui de piață e praf și se mai ascultă în mașină la semafor. Lipsa curajului a omorât radioul românesc” a

scris Dan Negru într-o postare pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

De la Radio la „hăhăiala de azi”

Mesajul transmis de prezentatorul TV a fost unul explicit si extrem de greu de digerat pentru cei care fac parte din aceasta industrie.

Citește și: Dan Negru, extrem de revoltat în mediul online! Semnul obscen de pe casa lui Caragiale l-a scos din minți pe prezentator

„Cândva radioul avea opinii, deranja, avea curaj. Andrei Gheorghe, Paul Grigoriu, Emil Hurezeanu construiau valori, schimbau mentalități, puneau întrebări. Radio “Europa Liberă” a avut cea mai mare audiență a vreunei instituții media din România din toate timpurile pentru că avea curajul libertății! De la Europa Liberă la hăhăiala de azi e drumul decăderii! “Hi, hi, îhi, ha, ha, băăi, nene” e tot ce mai oferă radioul azi. Când nu mai e folosit, curajul moare. La fel e și cu libertatea!,” a mai spus acesta.