Cum arată Dana Roba, la aproape două luni de când a fost agresată fizic de soțul ei. Rănile make-up artistei încep să se vindece

Author: Lavinia Medrea

Rănile make-up artistei încep să se vindece

Sursa: Instagram Dana Roba

În urmă cu aproape două luni, Dana Roba a fost grav agresată fizic de soțul ei, Daniel Balaciu.

Cu aproape două luni în urmă, Dana Roba a fost bătuta cu un ciocan de soțul ei, Daniel Balaciu. Doar o minune a salvat-o din ghearele morții după traumatismele suferite.

Cum arată Dana Roba, la aproape două luni de când a fost bătută

Dana Roba a trecut prin chinurile iadului după ce a fost bătută cu bestialitate de Daniel Balaciu, soțul și tatăl celor două fetițe ale sale.

Nici până la acest moment nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la o asemenea monstruozitate, dar Dana Roba și-a găsit puterea necesară să-și revină treptat și să se dedice în continuare fetițelor ei.

De curând, Dana Roba s-a gândit să-și scoată fetițele la o plimbare pentru a-și petrece timpul împreună cu ele. După mult timp petrecut în spital, atât trează cât și în comă, make-up artista poate iar să se plimbe și să se bucure de timp petrecut în familie cu micuțele ei. 

Citește și: Dana Roba vrea să-și facă operație de reconstrucție a mâinilor! Make-up artista ar face orice ca să poată munci din nou: „Nu mai pot cu ele în ghips”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Rănile provocate de Daniel Balaciu au fost groaznice în special la nivelul craniului Danei Roba, dar cu ajutorul medicilor vedeta se poate bucura cu un aspect apropiat de cel de dinainte.

Deși nu arată identic, make-up artista este mai frumoasă ca niciodată, iar rănile pare că încep să se vindece, încet-încet.

Dana Roba, acuzată că cerșește după ce a cerut bani pentru operații

Dana Roba are nevoie de o operație de reconstrucție a mâinilor și de alte intervenții, motiv pentru care a cerut ajutor celor care o susțin cu donații în bani. Din păcate, în ciuda faptului că a fost mutilată, vedeta a fost aspru judecată și jignită pentru faptul că a cerut bani de la oameni.

În urma acestor acțiuni, Dana Roba a decis să explice de ce a cerut bani.

Citește și: ,,Când domnul Doctor mi-a dat jos pansamentul și ghipsul, am plâns mai mult ca niciodată” Dana Roba poate să-și miște mâinile din nou

Make-up artista are nevoie de aproape 10.000 de euro pentru operațiile de care are nevoie, după ce a fost bătută cu un ciocan și mutilată de soțul ei, Daniel Balaciu.

Pentru că agresorul i-a furat banii, vedeta a cerut ajutor public pentru a strânge bani de operații.

Mai multe persoane răutăcioase și revoltate i-au scris comentarii răutăcioase Danei Roba, afirmând că cerșește și ar trebui să îi fie rușine. Make-up artista a declarat că are nevoie de foarte mulți bani pentru a-și face aceste operații și, pe lângă asta, are doi copii pe care trebuie să îi crească, iar în acest moment nu poate munci deoarece nu-și poate folosi mâinile, fiind ambele în ghips.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.