Cum arată Deea Maxer complet nemachiată! Vedeta a renunțat la orice urmă de machiaj

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 18 ian 2024, 05:20

Surpriză de proporții pentru fanii vedetei, după ce Deea Maxer a apărut fără machiaj pe rețelele sociale.

Deea Maxer este de fiecare dată o apariție de senzație, bruneta punându-și toate trăsăturile frumoase în evidență. Aceasta nu se sfiește să apară complet nemachiată pe rețelele sociale, în timp ce din ce în ce mai mulți fani îi apreciază naturalețea.

Citește și: Cum își petrece Dinu Maxer primul Paște în calitate de bărbat divorțat. Acesta a dat dezvăluiri în exclusivitate cu privire la șocanta despărțire

Cum arată Deea Maxer complet nemachiată! Vedeta a renunțat la orice urmă de machiaj

Deea Maxer a decis să se afișeze pe rețelele sociale și nemachiată. Vedeta a renunțat complet la make-up, iar rezultatul a fost unul inedit. Bruneta a vrut să fie văzută și ”altfel”, iar fanii din online i-au trimis zeci de mesaje și au felicitat-o pentru felul în care reușește să se mențină.

Aceasta arată perfect, iar admiratorii au putut vedea cât de bine arată și fără ajutorul cosmeticelor.

Se pare că viața ei merge din ce în ce mai bine, după divorțul de Dinu Maxer. Dacă în trecut, tânăra mămică avea mici probleme cu tenul, iată că toate s-au rezolvat.

Citește și: Videoclipul trist postat de Deea Maxer, după divorțul de Dinu Maxer. Semnele evidente că încă suferă după fostul soț

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a petrecut Paștele

Deea și Dinu Maxer au sărbătorit Paștele separați. Tânăra nu a plecat prea departe de București, ci a mers doar până în Corbeanca, acolo unde stă fratele său. Mai mult, artista a fost alături de cei doi copii pe care îi are cu Dinu.

În cadrul unui interviu acordat pentru  cancan.ro, Dinu Maxer a precizat că cei doi copii au serbat Paștele cu el, dar pe cel catolic, pe data de 9 aprilie, la mama sa.

„  Sunt fără copii. Ei au făcut Paștele cu mine, cel Catolic, acum o săptămână, la mama”.

Citește și: „Eu te aștept”. Mesajul cu subînțeles postat de Deea Maxer în mediul online, după ce internauții au felicitat-o pentru decizia de a divorța de Dinu Maxer

Fostul ei soț nu a avut nicio problemă în a-i lăsa copiii, dar acest lucru nu înseamnă că i-a fost ușor să stea departe de ei.

„Mi s-a părut firesc să-i las copiii Deei, să petreacă cu ea. S-au dus la fratele ei, lângă Corbeanca. E prima oară când sunt fără copii. Dar nu mi-e greu, dimpotrivă, acum sunt în perioada de acceptare”.

 

Taguri: