Cum arăta Derin din serialul Infidelul, la vârsta majoratului, înainte de a recurge la intervențiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată cât de mult s-a schimbat Melis Sezen în ultimii opt ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 ian 2023, 17:01
serialul infidelul Foto(5)

Melis Sezen, o actriță adulata de publicul din Turcia

Sursa: Instagram Melis Sezen

Melis Sezen, actrița care a jucat rolul Derin în serialul Infidelul, a trecut prin multe transformări estetice în ultimii opt ani. Iată cum arăta aceasta la vârsta de 18 ani!

Melis Sezen are 26 de ani, dar cu toate acestea a dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nebună pentru domeniul actoriei în care a pătruns încă de la fragedă vârstă de 19 ani, când deja era studentă. Pentru că și-a dorit încă din adolescență să devină actriță, Melis a fost sprijinită mereu părinții săi, care i-au oferit ei și fratelui mai mic toate condițiile necesare pentru o educație exemplară.

Aceasta nu s-a sfiit niciodată să le arate fanilor ei și imagini savuroase din perioada liceului, când se apropia de vârsta majoratului.

Cum arăta Derin din serialul Infidelul, la vârsta majoratului, înainte de a recurge la intervențiile estetice

Melis Sezen a venit pe lume în anul 1997, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație aleasă alături de fratele ei mai mic.

Încă din timpul liceului, Melis a urmat cursurile private de teatru ale Centrului de Artă Müjdat Gezen, luad astfel primul contact cu domeniul actoriei, care o fascina enorm.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție încântătoare pe covorul roșu! Iată ce premiu important a primit celebra actriță Melis Sezen, în cadrul unui renumit festival din Spania! „A fost o noapte magnifică”

După absolvirea liceului, tânăra a fost admisă la Facultatea de Media și Arte Vizuale, la specializarea Actorie, în cadrul Universității Koç din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, în anul 2016. Și tot atunci, Melis Sezen a fost selectată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, Hayat Bazen Tatlıdır, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi. Cel mai recent proiect în care a jucat și a făcut furori în Turcia și peste hotare a fost cel din serialul Infidelul, în care a dat viață personajului Derin, o tânără ambițioasă și puternică, rol

jucat magistral în cei doi ani de filmări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul anilor carismatica actriță Melis Sezen a uimit publicul cu schimbările sale de look, dar și cu intervențiile estetice la care a recurs pentru a arată din ce în ce mai bine.

Tânăra actriță nu s-a sfiit niciodată să publice pe contul ei de socializare și imagini inedite de pe vremea în care avea doar 18 ani.

Citește și: Derin din serialul Infidelul, aniversare cu peripeții, chiar la începutul Noului An! Celebra actriță Melis Sezen și-a sărbătorit ziua de naștere pe 2 ianuarie și a fost copleșită de multe daruri și urări!