Cum arăta Elena, noua concurentă din “Casa iubirii”, înainte de a deveni cunoscută pe TikTok. La ce intervenții estetice a apelat tânăra

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 oct 2024, 12:06

Ea este Elena, noua concurentă din ”Casa iubirii”.

Sursa: Instagram: Elenaaa Elle

Noua concurentă din emisiunea ”Casa iubirii”, Elena, a stârnit deja interesul telespectatorilor, dar și al fanilor de pe rețelele sociale, în special pe TikTok, unde a devenit populară datorită conținutului său și live-urilor.

Deși Elena are o comunitate impresionantă pe TikToK și Instagram, puțini știu cum arăta noua concurentă înainte de a deveni cunoscută.

Citește și: Kiprianos a mărturisit că aștepta o fată ca Elena în „Casa iubirii”: „Îmi plac blondele”. Tânărul pare nerăbdător să o cunoască: „Ne-am potrivi?”

Cum arăta Elena de la ”Casa iubirii” înainte de a deveni cunoscută pe TikTok

Înainte de a deveni cunoscută, Elena adopta un look mult mai simplu. Părul ei era șaten, iar stilul vestimentar se învârtea în jurul unor alegeri confortabile și sport, evidențiind o frumusețe naturală, fără prea multe artificii.

Acum, noua concurentă din „Casa iubirii” are părul blond, nuanță ce îi pune în evidență mult mai bine trăsăturile feței.

Citește și: Cu ce se ocupă Elena, noua concurentă de la „Casa iubirii”, și cum a ajuns o figură celebră în mediul online. Tânăra are peste 200 de mii de urmăritori pe TikTok

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Deși schimbările în aspectul ei nu sunt atât de evidente, Elena a decis să facă unele ajustări estetice, inclusiv mărirea buzelor, dar și o rinoplastie, detalii care au contribuit la conturarea unei imagini mai îndrăznețe și mai încrezătoare. Elena a împărtășit toate aceste schimbări și cu urmăritorii de pe TikTok, pe care îi ține la curent cu activitățile sale.

Cu toate acestea, frumusețea ei naturală rămâne un aspect definitoriu, ceea ce face ca fanii să o admire nu doar pentru aspectul său fizic, ci și pentru personalitatea sa vibrantă și autentică.

În ciuda popularității, Elena și-a păstrat frumusețea naturală și look-ul fresh.

Elena este din București și are 26 de ani

Tânăra se autodescrie ca fiind sufletistă, sinceră și spune că întotdeauna i-a plăcut să facă oamenii să zâmbească. Aceasta nu ar mai tolera minciuna, manipularea într-o relație.

Citește și: Elena este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția și ce legătură există între tânără și Patrick

Elena vorbește despre ultima relație ca despre o experiență care a schimbat-o mult și care a făcut-o să sufere, să își piardă încrederea în ea însăși. Însă acum este pregătită să cunoască un bărbat care să o faci să se simtă iubită.

Tânăra își dorește un bărbat matur emoțional și intelectual, inteligent, romantic și funny, grijuliu și afectuos. Din emisiune i-a mai atras atenția și Moldo, însă Kiprianos este favoritul ei.