Cum arată Emanuela de la "Survivor România" machiată? E complet schimbată!

Autor: B.H.

La "Survivor România" , concurentele au renunțat la make-up, dar după ce s-au întors acasă, viața lor a revenit la normal și s-au putut bucura din nou de produsele preferate de beauty. Cum arată Emanuela machiată?

Cei care au văzut-o la "Survivor România" sunt obișnuiți cu o altă imagine a ei, însă atunci când apelează la make-up, Emanuela este de nerecunoscut. O fotografie pe care a postat-o recent pe instagram a făcut furori printre urmăritorii fostei concurente, aceasta primind o mulțime de aprecieri.

Citeste si: Marius și Andreea Pirui, în ipostaze fierbinți. Imaginile au ajuns pe instagram

Cum arată Emanuela de la "Survivor România" machiată? E complet schimbată!

Concurentele de la "Survivor România" aproape că au uitat ce înseamnă produse cosmetice pe toată durata competiției. Astfel, au fost nevoite să renunțe la creme, farduri sau diferite loțiuni și au apărut în fața publicului naturale, fără niciun retuș. 

După mai multe luni în care au fost nevoiți să se adapteze la condițiile dure, să aibă o alimentație destul de slabă în calorii și să renunțe la toate acele lucruri care le asigurau confortul, concurenții de la "Survivor România" s-au întors acasă și,

așa cum era de așteptat, primul lor gând a fost să își îndeplinească toate dorințele. 

Citeste si: Daiana de la "Puterea Dragostei", anunț șoc: "O să mă căsătoresc cu..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Evident, după ce și-au satisfăcut poftele culinare, concurentele de la "Survivor România" s-au ocupat de aspectul lor fizic. Dacă Elena, câștigătoarea competiției, s-a apucat serios de sport pentru a scăpa de kilogramele în plus, Grațiela a mers la salon pentru o schimbare de look, iar Emanuela s-a lăsat pe mâna specialiștilor în make-up pentru o transformare spectaculoasă.

Obișnuiți să o vadă cât se poate de naturală, prietenii virtuali ai Emanuelei de la "Survivor România" au fost luați prin surprindere atunci când aceasta a încărcat pe contul de instagram mai multe imagini în care

apare machiată. Aceasta a primit o mulțime de complimente, semn că machiajul a fost pe placul celor ce o urmăresc pe instagram.

Citeste si: Adevarul despre despartirea Denisei si a lui Iancu Sterp! Denisa a recunoscut totul: ''Nu vreau sa fac pe victima...''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.