Cum arată Emily Burghelea la mai puțin de o săptămână de când a născut? Detaliul observat imediat de prietenii virtuali

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 19:25
Emily Burghelea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!
Sursa: Instagram

Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă și este mai fericită ca niciodată. Cum arată vedeta la doar câteva zile de când a devenit mamă?

Emily Burghelea continuă să își surprindă prietenii de pe instagram. Abia a devenit mamă, dar este într-o formă fizică de invidiat, astfel că deja și-a scos fetița la plimbare. Ce au observat prietenii virtuali imediat după ce fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a postat pe instagram o fotografie cu ea și micuța?

Cum se simte Emily Burghelea după ce a născut? Iată cum arată vedeta la 5 zile de când a devenit mamă

După un travaliu lung, de 24 de ore, Emily Burghelea a născut o fetiță perfect sănătoasă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și radiază de fericire, lucru pe care l-au observat și prietenii ei de pe instagram. Deși nu a trecut nici o săptămână de când a devenit mamă pentru prima oară, Emily Burghelea se simte foarte bine și este într-o formă fizică bună, astfel că nu a ezitat să își scoată la plimbare fetița. 

Vedeta a îmbrăcat o fustă cu talie înaltă la care a asortat o bluză cu mâneci largi, iar cei care o urmăresc pe instagram au observat rapid că fosta concurentă de la Bravo, ai stil! își recapătă, ușor, ușor, silueta de dinainte de sarcină, chiar dacă abia a născut. Emily Burghelea a fost felicitată de mămicile care o urmăresc pe instagram, acestea fiind uimite de felul în care se recuperează vedeta după naștere.

Citeste si: Primele imagini cu Emily Burghelea din maternitate! Vedeta este in culmea fericirii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Eu nu știu cum pot alte mămici să iasă la nici o săptămână cu bebele afară, ca eu nici după 1 lună nu eram în stare.Dormeam

câte 3 ore pe noapte, alăptam exclusiv și eram efectiv epuizată fizic. Singura mea datorie era doar să am grijă de cel mic, fără făcut curățenie și mâncare sau alte cele, căci avea cine să se ocupe și tot nu-mi reveneam. Efectiv mă minunez când vad că alte mămici sunt din nou în formă maximă după nici 5 zile.”, a comentat o urmăritoare în dreptul fotografiei postate de Emily Burghelea pe instagram.

„Câte zile au trecut de când ai născut? Arăți superb!”, a adăugat o altă persoană.

Emily Burghelea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, de 3200g. Vedeta a ales să nască natural și imediat după ce a devenit mamă a mărturisit că s-a îndrăgostit de fetița ei. 

Citeste si: Emily Burghelea și iubitul ei, Andrei, sunt oficial soț și soție. Cei doi s-au căsătorit în secret. Imagini incredibile de la fericitul eveniment

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.