Cum arata familia Manuelei de la ''Puterea dragostei''! Uite cat de mult seamana cu parintii si cu fratele ei

Autor: O.P.
Actualizat: 23 nov 2020, 18:40
Cum arata familia Manuelei de la ''Puterea dragostei''

Manuela este una dintre cele mai noi concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Cum arata familia Manuelei de la ''Puterea dragostei''

Bruneta a atras imediat atentia baietilor din casa cu fizicul ei de invidiat si cu formele voluptoase. Manuela a surprins pe toata lumea atunci cand a recunoscut ca a avut o relatie cu Alexandru Bobicioiu. Putin lume stie, insa, cum arata familia ei. Uite cum arata parintii Manuelei si fratele acesteia. 

Citeste si: Ricardo și Manuela s-au despărțit chiar după ce au anunțat oficial că formează un cuplu! Ricardo a spus a cui este vina

''Familia mea perfecta! Va iubesc din tot sufletul'', a scris Manuela in dreptul fotografiei pe care a postat-o. 

Citeste si: Ricardo și Manuela s-au despărțit chiar după ce au anunțat oficial că formează un cuplu! Ricardo a spus a cui este vina

Seamana?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenții de la "Puterea dragostei" au fost martorii primului sărut al Manuelei cu Ricardo. Cei doi au anunțat că formează un cuplu și își spun unul altuia "Iubire".

"I-am spus ei să o lase cu gelozia un pic mai moale", a zis Ricardo. Cei doi au glumit pe seama geloziei amândurora. În timp ce Ricardo este gelos pe Marius, care a și recunoscut că se simte atras de Manuela, Manu se teme de Ella, având în vedere că Ricardo a făcut o glumă legată de aceasta.

Manuela i-a spus lui Ricardo că nu mai are voie să se apropie de Ella și i-a cerut și Ellei să ia distanță față de iubitul ei.

"Așa se face într-o relație, fata pune condiții", a fost de părere Bianca Comănici. "Putem avea și o relație deschisă, iubire", a spus Ricardo, recunoscut pentru gelozia lui. "Ricardo nu e gelos", au glumit băieții.

Citeste si: Ricardo și Manuela formează oficial un cuplu! S-au sărutat în fața tuturor! Cum se alintă

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.