Cum arată Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2024, 23:51

Farah Zeynep Abdullah, care dă viață personajului principal Inci în serialul “Vinovați de iubire”, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum arată renumita actriță când nu se află în lumina reflectoarelor!

Farah Zeynep Abdullah are doar 34 de ani, însă se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului și carismei dovedite în multe producții de succes în care a jucat de-a lungul anilor de activitate pe platourile de filmare. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe tânăra actriță Farah Zeynep Abdullah încă din anul 2014, când a jucat în serialul Trădarea, apoi aceasta a revenit la Kanal D, în producția În dragoste și în război și în serialul Kosem.

Cum arată Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, fără machiaj

Unul dintre cele mai recente proiecte din care frumoasă actrița Farah Zeynep Abdullah a făcut parte este serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului principal, un rol dificil dar care i-a adus un mare succes.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Când nu se află pe platourile de filmare, Farah Zeynep Abdullah este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație, din timpul filmărilor sau ședințelor foto, dar și din arhivă personală, spre încântarea fanilor săi. De curând, îndrăgită actrița a postat o imagine inedită, în care și-a făcut apariția fără machiaj, semn că această nu s-a sfiit să le arate urmăritorilor săi că se mândrește cu un ten superb chiar și când nu se află în lumina reflectoarelor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Farah Zeynep Abdullah, ascensiune uimitoare pe plan profesional

Farah Zeynep Abdullah s-a născut în anul 1989, în Istanbul, într-o familie cu origini mixte, bosniace din partea mamei sale și irakiene din partea tatălui ei. După absolvirea liceului, Farah a plecat împreună cu părinții săi în Londra, unde au locuit o lungă perioada.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație alături de cel mai iubit și important bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță

Tânăra a urmat Facultatea de Teatru din cadrul Universității Kent, pe care însă a fost nevoită să o întrerupă, în anul 2010, deoarece a fost selectată în cadrul unui casting, să facă parte din distribuția serialului Trădarea, un rol care i-a adus noi oportunități pe plan profesional.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.