Cum arata femeia care nu s-a mai SPALAT pe cap cu sampon de doi ani de zile

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 06 oct 2020, 00:45

O femeie in varsta de 32 de ani din Marea Britanie nu era multumita de faptul ca sampoanele din comert contin multe substante nocive.

Lucy Aitken Read, o tanara in varsta de 32 de ani din Marea Britanie, de profesie consilier de frumusete, era nemultumita de faptul ca aproximativ toate sampoanele care se gasesc pe piata contin substante toxice care dauneaza firului de par, scalpului, dar mai ales organismului.

Ea a renuntat total in a-si mai spala parul cu sampoane obisnuite, din comert. Lucy Aitken Read isi spala, in schimb, parul cu o pasta pe care o prepara acasa folosind apa si prafuri obtinute din macinarea a diferite produse, toate naturale 100%.



Consiliera de frumusete a declarat pentru Daily Mail ca parul ei nu a fost niciodata mai sanatos. Lucy Aitken Read si-a facut si un blog in care ii sfatuieste pe cei care vor sa adopte un stil de viata sanatos cum sa-si prepare singuri diferite produse. De asemenea, ea a scris si o carte "Happy hair" ("Par fericit") despre produsele 100% naturale pe acre le foloseste.

" De cand am devenit mama, am incercat sa fiu mai atenta la produsele pe care le folosesc sau le aplic atat pe mine, cat mai ales pe copiii
mei
", a explicat Lucy Aitken Read.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.