Cum arată femeia cu care Bogdan de la Ploiești s-a căsătorit. Singura fotografie din ziua marelui eveniment, dar și care a fost motivul divorțului: „Asta a fost cu căsătoria”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 aug 2024, 10:01

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit.

Sursa: Instagram: Bogdan de la Ploiești

Șirul dezvăluirilor nu se oprește pentru Bogdan de la Ploiești. După ce a recunoscut că este tatăl a doi copii, Franco și Tiago, artistul a mărturisit faptul că a fost căsătorit.

Bogdan de la Ploiești a anunțat în timpul unui spectacol faptul că el este tatăl lui Franco și Tiago, despre care în trecut spunea că sunt finii lui. În cadrul unui podcast, manelistul a dezvăluit și faptul că a fost căsătorit pentru scurt timp, o singură fotografie fiind făcută publică din ziua marelui eveniment. Iată cum arată femeia cu care Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit civil!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Bogdan de la Ploiești. Cunoscutul manelist a făcut anunțul mult așteptat în timpul unui concert: „Este băiatul meu”

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit cu o blondă misterioasă

Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai rezervați artiști din lumea manelelor, a surprins publicul cu o serie de dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală.

Deși a fost întotdeauna discret cu privire la viața sa intimă, cântărețul a recunoscut că este tatăl a doi băieți, Franco și Tiago.

Cu toate acestea, o altă informație surprinzătoare a ieșit la iveală. Artistul a fost căsătorit în secret în urmă cu nouă ani, un detaliu pe care a reușit să-l ascundă până acum, notează Cancan.ro.

Citește și: Scandal de proporții în rândul maneliștilor: Bogdan de la Ploiești și Florin Salam și-au aruncat vorbe grele la o nuntă la care au fost invitați să cânte

Bogdan Marian Aldea, cunoscut sub numele de scenă Bogdan de la Ploiești, a dezvăluit în cadrul unui podcast recent că a ajuns la Starea Civilă după ce a pierdut un pariu cu prietenii săi. În mod surprinzător, mireasa nu era iubita lui la acel moment, dar a acceptat imediat să devină soția sa. Artistul a explicat că totul a început ca o provocare într-un joc între prieteni, dar s-a transformat rapid într-o căsătorie reală, deși de scurtă durată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat. Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult şi jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării.

Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă”, a mărturisit Bogdan de la Ploieşti, în cadrul ” Un podcast mișto by Bursucu”.

Manelistul a divorțat la scurt timp

După această căsătorie fulger, Bogdan de la Ploiești a divorțat la doar câteva zile, păstrând evenimentul în cel mai mare secret. Artistul a luat măsuri pentru a șterge orice urmă a acestei căsnicii, iar părinții lui au aflat despre episod abia după încheierea divorțului, notează Cancan.ro.

Citește și: Cu un vultur în brațe! Ipostaza neașteptată în care a apărut Bogdan de la Ploiești, la aniversarea sa

Potrivit singurei fotografii făcute publice din ziua marelui eveniment, tânăra misterioasă avea părul blond și semăna foarte bine cu actuala parteneră a manelistului, Cristina Pucean.

Deși a reușit să păstreze această căsătorie ascunsă timp de aproape un deceniu, Bogdan de la Ploiești a decis să fie sincer cu fanii săi și să dezvăluie detalii despre trecutul său. În plus, el a confirmat că cei doi băieți pe care îi prezenta publicului ca fiind finii săi sunt, de fapt, copiii săi, Franco și Tiago. 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.