Cum arata fetita careia ii sunt indepartate din ureche peste o mie de furnici pana acum! Medicii sunt socati de fenomen si nu pot gasi niciun leac! Ele continua sa se inmulteasca in fiecare zi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:26

Shreya Darji, in varsta de 12 ani, din Deesa, in vestul Indiei are o problema foarte grava.

Furnici gigant ii ies din canalul auditiv si nimeni nu are ce sa ii faca.Problema micutei a inceput in august si de a tunci, in fiecare zi ii ies din ureche peste 10 furnici. Medicul care a examinat-o si-a dat seama ca furnicile si-au facut un culcus in canalul auditiv, insa nu poate depista locul unde si-au depus ouale. Un chirurg a dezvaluit ca nu prea are ce sa-i faca fetitei.

I-a indepartat pana acum peste o mie de furnici din ureche si a incercat orice remediu. Problema persista si furnicile continua sa se inmulteasca. Familia fetitei duce o viata normala si creste intr-un mediu sanatos. Parintii au fost la mai multi medici si toti au ramas perplecsi de situatia fetitei mai ales ca nu au reusit cum depun acestea ouale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”