Cum arată fetița lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Concurentul este un tătic mândru: „Te iubesc dincolo de cuvinte”

Autor: Lavinia Medrea

Cum arată fiica lui Sebastian

Sursa: Instagram Sebastian Marcu

Sebastian, unul dintre concurenții din „Casa iubirii”, are o frumoasă fetiță în vârstă de aproape trei anișori.

Sebastian Marcu, concurent în cadrul emisiunii „ Casa iubirii ”, difuzată la Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, a spus de când a intrat în competiția iubirii că are o fetiță în vârstă de aproape trei anișori din fosta relație.

Cum arată fetița lui Sebastian de la „Casa iubirii”

Încă de când a intrat în competiție, Sebastian a afirmat că își dorește lângă el o femeie care să îl accepte cu copil și să fie asumată în această privință. 

Citește și: Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

Concurentul de la „Casa iubirii” are o fetiță în vârstă de aproape trei anișori, rezultată din ultima lui relație de acum trei ani, care a durat șase ani și jumătate. De când a venit în emisiune Sebastian a declarat că este asumat în tot ceea ce privește relația dintre el și fosta parteneră, dar și în faptul că este tătic. 

Sebastian are mai multe fotografii pe Instagram cu micuța lui, pe nume Rose Aylin, și se poate vedea cu ochiul liber cât de mult își iubește fiica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Te iubesc dincolo de cuvinte și sunt recunoscător că ești parte din viața mea”, a scris Sebastian, la una dintre fotografiile cu fiica lui.

Citește și: Cum arată părinții lui Cosmin de la „Casa iubirii”! Fotografia emoționantă publicată de concurent

„Astăzi, Aylin a avut parte de primul tuns. Mulțumesc, doamne, că ai grijă de tot ce iubesc”, este alt mesaj scris de Sebastian, atunci când fiica lui a avut parte de prima ei tunsoare.

Cum au reacționat fanii când i-au văzut fiica lui Sebastian

Comentariile fanilor lui Sebastian la fotografiile cu micuța Aylin nu au întârziat să apară. Mulți dintre ei au apreciat că este un bărbat asumat și un tată devotat față de fiica lui.

„Ce scumpă este! Esti un băiat asumat și foarte inteligent.

Să nu bagi în seamă vorbele rele ale lumii. Oamenii doar vorbesc”, „E mortală! Mi-a furat un zâmbet”, „Să-ți trăiască fiica”, „Să îți trăiască și să fie fericită!”, sunt câteva dintre comentariile pe care Sebastian le-a primit din partea fanilor la fotografiile postate cu fiica lui pe Instagram.