Cum arată fiica Andreei Antonescu? Sienna este o adevărată domnișoară!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 04:00
Andreea Antonescu Foto(6)
Andreea Antonescu este una dintre concurentele de la Survivor România 2021.

Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Este iubită şi respectată, iar fanii i-au fost alături la orice pas. Însă, puțini sunt cei care știu cum arată fiica vedetei.

Așa mamă, așa fiică! Andreea Antonescu a făcut publice mai multe imagini superbe cu fiica ei pe Instagram. Fiica ei, Sienna a devenit o domnișoară în toată regula.

Citeste si: Andreea Antoneascu si-a serbat fetita cu o petrecere de fite desprinsa din povesti!

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica Andreei Antonescu!

Andreea Antonescu este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă și o carieră extraordinară. Vedeta e preocupată de carieră, dar vrea să fie și o mamă de nota 10. 

Citeste si: Ce nu stiai despre Andreea Antonescu, noua vedeta de la Survivor Romania care a intrat in echipa Faimosilor!

Faimoasa de la Survivor România pare că a trecut peste divorţul de bărbatul cu care are o minunăţie de fetiţă și zâmbește în toate situațiile.

Artista încearcă să se împartă pe cât se poate între concerte și fetita ei, care are 9 ani. Cele două au o relație foarte apropiată.

Sienna s-a transformat într-o tanara domnişoară frumoasă care îi seamănă mult mamei sale!

"Astăzi, și nu numai, este despre tine, suflet frumos @sienna_spak! Îți mulțumesc că m-ai împlinit! LA MULȚI ANI, PRINȚESĂ PERFECTĂ!❤️ #happybirthday #motheranddaughter #perfect", a notat cântăreața în mediul online.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Antonescu și Ștefan Manolache s-au despărțit! Primele lor declarații

"Sunt super deschisă ca mamă, îmi las copilul să facă absolut ce vrea, dar bineînțeles că îi spun că există și părți negative, că diferența dintre noi în primul rând e vârsta, că sunt mult mai experimentată decât ea… De multe ori mă înțelege, de multe ori nu, cert este că am ajuns în „papucii” părinților mei și știu exact despre ce este vorba. Nu vreau să par o mamă îmbătrânită, învechită", spunea Andreea Antonescu într-un recent interviu.

Ce tânără şi frumoasă este mama Andreei Antonescu

Andreea Antonescu a trecut prin multe clipe, pe care nu ar fi putut să le depăşească dacă nu o avea aproape pe cea care i-a dat viaţă. 

Andreea Antonescu este foarte mândră de mama ei şi, de fiecare dată când a avut ocazia, a ţinut să o laude pe mama ei de faţă cu toată lumea.

Citeste si: Andreea Antonescu, SECHESTRATĂ de iubit în apartament! Vedeta a sunat în toiul nopții la 112! Ce au gasit oamenii legii

Andreea Antonescu este o femeie frumoasă, aceasta moştenind cum nu se poate mai bine calităţile mamei ei. Chiar dacă este şi bunică, mama Andreei Antonescu reuşeşte să se păstreze tânără şi este foarte frumoasă.

Andreea Antonescu, concurentă la Survivor România 2021

Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani, vrea să-și depășească toate limitele în competiția din Dominicană și este pregătită să înfrunte foamea, frigul și să dea tot ce are mai bun pe traseu. Ea a acceptat provocarea Survivor România pentru că ar fi prima experiență pe care o trăiește de acest fel.

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

Artista susține că vrea să-și descopere limitele și să încerce să le depășească, devenind astfel mai puternică. Dacă va reuși să câștige Marele Premiu, cântăreața va dona o parte din bani unui orfelinat, iar o altă parte va fi păstrată pentru fetița ei, Sienna.

„Nu cred că mă sperie ceva anume la Survivor. Recunosc, nu sunt eu cea mai înotătoare dintre înotătoare, dar sunt convinsă că până la final voi ajunge să mă descurc chiar foarte bine. Cred ca ar trebui să merg pe acel motto care spune că în viață trebuie să faci ceea ce simți și asta am de gând să fac și aici, ce simt.” a declarat Andreea Antonescu la Survivor România.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.