Cum arata fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. la aproape 14 ani! Este total neasteptat ce facultate vrea sa urmeze Ana Violeta

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 iul 2022, 08:40
Cati ani are acum fiica Andreei Marin si cum arata

Fiica Andreei Marin si a celebrului cataret si actor Stefan Banica Jr. este o adolescenta in toata firea, insa frumusetea ei ingereasca uimeste pe zi ce trece.

Andreea Marin se poate mandri cu o fiica extrem de frumoasa, dar si de talentata. Violeta este deja adolescenta si reuseste sa farmece pe oricine cu tenul ca portelanul si ochii albastri mosteniti de la bunica din partea tatalui ei. Desi isi tine viata de familie departe de ochii presei, Andreea Marin mai posteaza din cand in cand cateva imagini cu fiica ei pe retelele de socializare, iar internautii sunt absolut fascinati de frumosetea adolescentei.

Adolescenta este pasionata de muzica si pictura, insa arre si o voce superba, mostenita de la tatal ei, Stefan Banica Jr. Cu toate acestea, Violetei ii place si sportul si inclina sa urmeze cursurile Facultatii de Drept.

In urma cu ceva vreme, Andreea Marin declara despre fiica ei ca:" Este cea mai bună prietenă a mea. Și deja e mare, are simțul umorului.

Violetă îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaștri față de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea și mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieșim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place și pianul. Pe plan artistic moștenește câte ceva și de la mine, și de la tatăl ei. E firesc să fie așa”,
 a declarat Andreea Marin.

In 2007, pe 15 decembrie, Andreea Marin o aducea pe lume pe Ana Violeta, fiica ei si a artistului Stefan Banica Jr. De atunci si pana acum, micuta s-a transformat intr-o adevarata domnisoara cu o atitudine increzatoare si totodata cu un aer usor rebel. In cea mai recenta poza postata de mama ei pe Instagram, Ana Violeta poarta o pereche de jeans rupti si un corset. Parul lung, lasat pe spate ii pune in evidenta umerii frumosi, iar atitudinea este demna de un fotomodel.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Marin a recunoscut in urma cu mai mult timp ca i-a ascuns Anei Violeta faptul ca atat ea cat si tatal ei, Stefan Banica sunt persoane publice. Fiica lor nu a stiut ca are parinti celebri. "I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută.

Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu." 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.