Fiica cea mica a lui Bursucu a împlinit 4 ani. Cum arată Anays acum și ce mesaj emoționant i-a scris prezentatorul matinalului "Dimineața cu noi"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 apr 2023, 00:10

Ce spune Bursucu despre fiicele sale

Sursa: Instagram

Bursucu are motive sa fie un tata mandru. Are doua fete pe care le iubeste ca pe ochii din cap si le face toate poftele.

Bursucu este un bărbat împlinit și un tata fericit. Prezentatorul TV trăiește o frumoasa poveste de iubire alaturi de partenera lui de viață și chiar daca de cele mai multe ori distanta îi separa, Andreea alegând să rămână la Constanta fiind managerul celui mai mare parc de distracții din Mamaia și Bursucu la București, niciodată nu au simțit că familia le-ar fi în pericol din cauza acestui detaliu. Mai mult, Bursucu, de fiecare data când poate, da o fuga la Constanta pentru a-și vedea fetele.

Obișnuită cu acest du-te-vino, familia lui Adrian Cristea, pe numele sau adevărat, este una discreta și așa tine prezentatorul TV să rămână. Însă, nu se sfiește să posteze imagini și să scrie mesaje emoționante atunci când în familia lui are loc un eveniment special cum este și ziua fiicei celei mici, Anays. Tatăl ei, mândru de micuță lui a scris câteva rânduri care ar impresiona orice părinte.

Fiica lui Bursucu implineste astazi 4 ani

Citeste si: Milionar american, botez de poveste în România! Administratorul Statuii Libertății și soția lui au făcut furori la petrecerea fiului lor

Întrebat într-un interviu în exclusivitate pentru kanald.ro care sunt cele mai de preț lucruri pentru el, Bursucu nu a stat pe gânduri și a răspuns: Miile de poze cu ambele mele fiice din telefon.

Mă emoționează multe lucruri în fiecare zi. Cel mai emoționant moment în viață mea a fost când am văzut-o prima oara. Anays recent m-a emoționat extraordinar de mult când i-a spus lui Moș Crăciun primele doua poezii."   

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Nu de puține ori, Bursucu a fost surprins cu ochii plini de lacrimi atunci când vorbește despre fiicele lui: "Azi se împlinesc 4 ani de când suntem ÎMPREUNĂ! Azi se împlinesc 4 ani de când mi-ai

schimbat VIAȚĂ! Azi se împlinesc 4 ani de când sunt extrem de FERICIT și ÎMPLINIT în fiecare zi! Azi este ZIUA TA. Tot azi am dat peste un citat care spunea așa: "pe măsura ce cresc, copiii pot uita ceea ce le-ai spus, dar nu vor uita felul în care i-ai făcut să se simtă." Acest citat m-a făcut să mă întreb dacă până în acest moment te-am crescut cum trebuie, dar la cum te văd astăzi, DE ZIUA TA, FERICITA și SĂNĂTOASĂ, stiu sigur că am făcut-o bine! Să fii MANDRA de tine așa cum suntem noi MÂNDRI de tine!
Să fii BINE- Să faci BINE! Să ZÂMBEȘTI- Să aduci ZÂMBETE! Să fii IUBITA- Să IUBEȘTI! Să fii NOROCOASA și FERICITA! La mulți ani, iubita noastră!

Citeste si: Exclusiv! Care a fost cea mai mare spaimă prin care a trecut Victor Slav cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu: "Am ținut un an sub control această problemă, sperând că se va remedia"


Bursucu, un tata mandru de fiicele lui

Bursucu este unul dintre cei mai carismatici prezentatori din Romania, aducand de fiecare data buna dispozitie si umorul in prim plan, insa putini oameni stiu ca si prezentatorul TV are unele fixatii ca tot omul, de altfel si nu ezita sa le si marturiseasca:" "Sunt cicalitor, imi place sa fie toate lucrurile puse la punct, sa stiu exact cu ce intru in emisie. O alta fixatie este sa am adidasii curati, nu ies din casa daca nu sunt impecabili si hainele calcate," a dezvaluit Bursucu in exclusivitate pentru kanald.ro.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.