Cum arată fiica lui Liviu Dragnea. Alexandra Dragnea, o prezență discretă în showbizul autohton. Cu ce cântăreț celebru are o relație

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 aug 2022, 11:20

Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, în videoclipul piesei „Cu capul în nori”

 

Sursa: Captură YouTube

Dacă pe Liviu Dragnea îl cunoaște o țară întreagă, despre fiica acestuia se știu destul de puține lucruri. Cine este Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea a încercat să își țină familia departe de ochii curioșilor și, în mare parte, omul politic a reușit să facă acest lucru. Este cunoscut faptul că Liviu Dragnea are doi copii, o fiică pe nume Alexandra și un fiu pe nume Valentin. Dacă băiatul politicianului a ajuns în atenția presei prin intermediul afacerilor de care se ocupă, despre Alexandra Dragnea se știu destul de puține lucruri.

Cine este fiica lui Liviu Dragnea și cu ce cântăreț celebru are o relație de mai mulți ani?

Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, apare foarte rar în public

Tatăl ei este cunoscut în toată România, însă ea a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea din mariajul cu Bombonica Dragnea, este foarte discretă și rar apare în public.

Este cunoscut faptul că Alexandra Dragnea a acordat o atenție deosebită studiilor, astfel că a reușit să obțină media 9,78 la examenul de Bacalaureat. Ulterior, Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, a urmat cursurile Facultății de Limbi Străine. 

Citeste si: Cum arată vila lui Liviu Dragnea din Teleorman! Imobilul nu i-a fost sechestrat! FOTO

Alexandra Dragnea este mezina familiei Dragnea, iar dacă fratele ei a decis să calce pe urmele tatălui și să se lanseze în afaceri, fiica lui Liviu Dragnea pare mai atrasă de domeniul artistic.

În trecut, Alexandra Dragnea a cochetat și cu modellingul, realizând mai multe ședințe foto. În plus, fiica lui Liviu Dragnea a apărut și în videoclipul iubitului ei, Alex Mațaev.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine a batut drum din America sa il vada pe Dragnea la inchisoare? Este veste anului pentru fostul sef PSD

Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, trăiește o poveste de iubire alături de Alex Mațaev 

De mai bine de 8 ani, fiica lui Liviu Dragnea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Mațaev, un cântăreț din Republica Moldova.

Se pare că Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au cunoscut în anul 2013, atunci când artistul a participat la o emisiune de talente din România. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul autohton și foarte rar se întâmplă să se afișeze în public sau să posteze imagini pe rețelele de socializare.

Astfel, fanii lui Alex Mațaev au rămas uimiți atunci când au văzut-o pe Alexandra Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea, în videoclipul piesei „Cu capul în nori”.

Cei doi preferă să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, însă se pare că au planuri serioase de viitor. Pentru o perioadă au locuit departe de România, mai exact în Statele Unite ale Americii. 

Alexandra Dragnea preferă să păstreze discreția inclusiv în mediul online. Fiica lui Liviu Dragnea este absentă de pe rețelele de socializare, astfel că fotografii cu aceasta apar foarte rar pe internet, atunci când sunt postate de iubitul ei, Alex Mațaev.

Citeste si: Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea? Ce vârstă are Irina Tănase și cu se ocupă?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.