Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Zsolt Jr. a împlinit vârsta de 15 ani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 sep 2024, 13:17

Nicoleta Luciu

Sursa: Instagram: Nicoleta Luciu Official

În cadrul emisiunii ”Follow Us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au discutat despre celebra Nicoleta Luciu, aducând în prim-plan amintiri nostime și momente memorabile din cariera acesteia.

Deși a dispărut din atenția publică și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu soțul și cei patru copii, Nicoleta Luciu rămâne o prezență marcantă în showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit faptul că fiul cel mare al Nicoletei Luciu, Zsolt Jr, a împlinit vârsta de 15 ani și și-a făcut cont de Instagram.

Citește și: Soțul Nicoletei Luciu, declarații surprinzătoare despre divorț! Ce îi ține împreună pe cei doi: „S-ar risca prea mult”

Cum arată fiul cel mare al Nicoletei Luciu

După succesul pe care l-a avut pe micile ecrane, Nicoleta Luciu își dedică timpul celor patru copii. Vedeta are un băiat în vârstă de 15 ani, iar în anul 2011 a dat naștere unor tripleți, Kim, Kevin și Karoly.

Cele două moderatoare au anunțat faptul că fiul cel mare al Nicoletei Luciu, Zsolt Jr, a împlinit 15 ani și și-a creat propriul cont de Instagram.

Citește și: Nicoleta Luciu, apariție rară pe rețelele sociale. Vezi cât de mult s-a schimbat actrița în vârstă de 43 de ani

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Ilinca Vandici: Și-a făcut Instagram, are 15 ani. Și putem și noi să-l vedem cât de mare și frumos s-a făcut fiul cel mare al Nicoletei Luciu.

Teo Trandafir a vorbit despre momentele amuzante trăite alături de Nicoleta Luciu

Teo Trandafir a împărtășit cu audiența câteva povești amuzante legate de Nicoleta, în special o întâmplare memorabilă legată de o vizită a acesteia la solar.

Citește și: Decizia de ultim moment luată de Nicoleta Luciu în privința copiilor ei! „Le place foarte mult”. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea

Teo Trandafir: Se duce Nicoleta Luciu la Sibiu, a fost la nu știu ce eveniment, cântase cu Laguna.

Doamne, ce am mai consumat apă cu lămâie la Laguna, tot ce îmi amintesc e că dansam la bară. Vine Nicoleta Luciu, ruptă de muncă, venea și la emisiune. Și vine Nicoleta după excursia de la Sibiu și a zis că are ceva timp liber și se duce și ea la solar câteva minute. Și nu exista timer și a adormit. S-a trezit după 42 de minute. Nu pot să vă povestesc, a făcut niște bășicuțe cât palma, peste tot.
Și a dat cu fond de ten peste, eu am murit. I-am zis să se ducă acasă.  

Nicoleta Luciu a pătruns în lumea showbiz-ului după ce a câștigat titlul de Miss România, continuându-și cariera ca actriță, fotomodel și cântăreață. Nicoleta a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele din țară, însă la un moment dat a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, stabilindu-se la Miercurea Ciuc împreună cu soțul și copiii ei.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.