Cum arată fiul din prima căsătorie al Mariei Constantin. Imaginea rară cu micuțul artistei

Author: Diana Tilă
Actualizat: 15 ian 2024, 00:50

Maria Constantin a făcut publică o imagine în care se află alături de fiul ei, Codrin. Iată cum arată micuțul!

Maria Constantin este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Însă, puțini sunt cei care știu că aceasta are un fiu.

Citește și: Maria Constantin se pregătește de nuntă! Artista și iubitul ei, Robert Stoica, au fixat data marelui eveniment

Cum arată fiul din prima căsătorie al Mariei Constantin. Imaginea rară cu micuțul alături de mama sa

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, înainte de Marcel Toader, alături de care are și un băiețel pe nume Codrin. Micuțul are 13 ani și îi semănă leit mamei sale. În prezent, copilul locuiește la țară alături de tatăl și bunicii săi.

Din nefericire, programul încărcat al artistei nu-i oferă posibilitatea să fie alături de fiul ei atât cât și-ar dori, însă ori de câte ori au ocazia, cei doi, mamă și fiu, se revăd cu mare bucurie de fiecare dată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Maria Constantin și Robert Stoica și-au ales nașii de nuntă! Este vorba despre un cunoscut cuplu din showbiz: ”Ei sunt prietenii noștri”

În urmă cu câteva zile, Maria Constantin a postat în mediul online o imagine în care se afla alături de Tudor, semn că perioada de dinainte de Paște i-a adus împreună.

Cântăreața își va petrece sărbătorile pascale alături de fiul ei anul acesta, alături de viitorul ei soț și de restul familiei.

De ce s-a despărțit Maria Constantin de primul ei soț?

În cadrul unui interviu mai vechi, Maria Constantin a povestit despre căsnicia cu fostul său soț, Ciprian Capotă, în care a avut parte, de mai multe ori, de violență fizică, chiar și de față cu fiul lor.

Citește și: Maria Constantin a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Robert Stoica! Ce nu va face artista la nunta ei sub nicio formă, i-a purtat ghinion în trecut

„Fostul meu soț m-a bătut. Și s-a întâmplat de două ori. Aceste lucruri sunt puține pe lângă cele întâmplate în timpul căsniciei și după căsnicia noastră. Eram acasă, înainte să plecam la o petrecere.

Fiul meu s-a pus pe plâns și zicea că nu vrea să meargă cu noi, că vrea să rămână acasă. Fostul meu șot s-a enervat foarte tare și i-a tras o palmă. Dar o palmă foarte tare. Am ridicat tonul și i-am spus: ‘Dacă o singură dată mai faci asta, nu o să mă mai vezi’. El s-a enervat foarte tare și mi-a dat un pumn în picior, în condițiile în care aveam copilul în brațe.
A doua oară, Codruţ era mai mare.”
, a povestit Maria Constantin în urmă cu câțiva ani.