Unicul fiu al Nadiei Comăneci s-a fotografiat alături de iubita sa, Scarlatte, la balul de absolvire. Tânărul urmează să împlinească frageda vârstă de 18 ani peste mai puțin de o lună.
Imaginile postate pe contul de Instagram al tânărului arată că acesta este elegant și are un fizic armonios, iar mama sa are motive de mândrie, dat fiind faptul că acesta îi calcă pe urme, practicând, printre altele, și gimnastica.
Nadia Comăneci: „Am fost mereu alături de el”
„Zeița de la Montreal” a mărturisit că a decis alături de soțul ei, Bart Conner, să îi lase libertatea de alegere fiului lor în ceea ce privește cariera sa, însă i-au oferit sprijinul de care a avut nevoie pentru a crește armonios.
„L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am
În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car”, a declarat Nadia Comăneci, conform Impact.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Citește și: Elevii vor primi o nouă bursă în anul 2024-2025. Anunțul a fost făcut de către Ligia Deca
Nadia Comăneci, secretul unui fizic de invidiat
Nadia Comăneci a împlinit pe data de 12 noiembrie a anului trecut frumoasa vârstă de 62 de ani, însă continua să impresioneze cu forma sa fizică.
Fosta gimnastă și-a divulgat „rețeta”, evidențiind că pune foarte mult accent pe sport, chiar dacă este retrasă din activitate de mulți ani, iar dieta sa este în continuare una atent selecționată.
„Fac mișcare cel puțin 30- 40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness.
Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică.
Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu”, a spus Nadia Comăneci, citează Ziare.com.