Cum arată fosta soție a lui Umit Kantarcilar, Onur din serialul „Aripi frânte”. Au divorțat după 2 ani de mariaj

Author: Amalia Georgescu

Umit Kantarcilar, actorul care îl interpretează pe Onur în serialul „Aripi frânte”

Sursa: instagram Umit Kantarcilar

Umit Kantarcilar este actorul care dă viață personajului Onur în serialul „Aripi frânte”. Iată care este povestea de viață a acestuia, dar și cine este și cum arată fosta lui soție.

Umit Kantarcilar este actorul care deja i-a cucerit pe fanii serialelor turcești, acesta făcând parte din distribuția serialului „Aripi frânte”, difuzat la Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20:00. Dacă în carieră se bucură de succes, în plan personal se pare că nu a avut la fel de mult noroc, actorul trecând deja printr-un divorț. Iată cine este fosta soție a lui Umit Kantarcilar.

Cine este și cum arată fosta soție a lui Umit Kantarcilar? 

La 34 de ani, actorul Umit Kantarcilar a reușit să câștige simpatia fanilor serialelor turcești. Talentul său, dar și trăsăturile fizice aparte cu care a fost înzestrat l-au făcut pe acesta să ajungă în atenția publicului, în special a doamnelor și domnișoarelor. Umit Kantarcilar se poate lăuda cu un fizic de invidiat, dar și cu o privire pătrunzătoare, ochii săi de un albastru intens reușind să cucerească pe oricine.

Deși se numără printre cei mai frumoși actori din Turcia, Umit Kantarcilar, Onur din serialul „Aripi frânte”, nu s-a bucurat de prea mare succes în plan personal, până în prezent.

În anul 2014, acesta s-a căsătorit cu actrița Gamze Topuz. Cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă, dar care a durat doar doi ani, cei doi alegând să pornească pe drumuri diferite în anul 2016, atunci când au divorțat.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Elis Naz Kantarcılar, micuța venind pe lume în Istanbul, Turcia. 

Fosta soție a lui Umit Kantarcilar, Onur din serialul „Aripi frânte”, este cu 4 ani mai mare decât acesta. Actrița Gamze Topuz are 38 de ani, s-a născut pe 8 octombrie 1983 și a urmat cursurile Facul­tății de Media și Comunicații a U­ni­versității Bilgi din Istanbul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe contul de instagram, Gamze Topuz este urmărită de 80 de mii de persoane. Aceasta postează fotografii din vacanțe, din timpul liber, dar și imagini în care apare alături de persoanele importante din viața ei.

Citeste si: Îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Umit Kantarcilar, actorul care face furori în serialul „Aripi frânte” 

„Aripi frânte” este cel mai nou serialul care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D. Din distribuția acestuia face parte și actorul Umit Kantarcilar, acesta dând viață personajului Onur. 

Onur face parte dintr-o familie bogată și respectată și ajunge să se îndrăgostească de Zeynep, o tânără care se confruntă cu probleme financiare mari, dar care este gata să facă orice pentru familia ei.

Rămâne de văzut cum va evolua relația celor doi și dacă vor reuși să rămână împreună, în ciuda răutăților venite din partea celor din jur. 

Citeste si: Din 17 august, un nou serial turcesc tulburător va cuceri inimile românilor: “Infidelul”! Cansu Dere, actriţa din “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, în rolul principal

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?