Cum arata fostul iubit al actritei din Bahar, Ezgi Asaroglu si de ce s-au despartit! Iata cateva imagini cu cei doi pe cand formau un cuplu. Detaliul pe care nu il stiai despre el. Cu cine crezi ca ii sta mai bine impreuna: cu Elcin sau Keremcem?

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 11:40

Ezgi Asaroglu, actrita care interpreteaza personajul principal din "Bahat: Viata furata" a fost cuplata cu Cansel Elcin, un actor si regizor faimos in Turcia, dar si pe plan international.

Elcin este cunoscut pentru faptul ca a fost coleg de scoala cu faimoasa actrita de origine franceza Audrey Tatou. Actorul s-a mutat in Franta impreuna cu parintii lui de cand avea noua ani si vorbeste fluent atat franceza, engleza cat si turca.


Iubirea dintre Ezgi si Cansel Elcin nu a durat mai mult de trei luni, ei alegand sa se desparta in mod civilizat. Din 2012, regizorul si actorul Cansel Elcin este casatorit cu Pinar Apaydin.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”