Cum arată fratele lui Daniel Pavel? Prezentatorul Survivor România 2021, dezvăluire emoționantă: „Eroul meu!”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 26 iul 2022, 11:20
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Sursa: Instagram

Pe Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, îl cunoaște o țară întreagă, iar acum a dezvăluit cum arată fratele lui. Cât de bine seamănă cei doi!

Daniel Pavel este prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, iar dacă el nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere că telespectatorii îl pot urmări în fiecare seară, de joi până duminică, despre familia acestuia nu se știu foarte multe. Acum, Daniel Pavel a dezvăluit cum arată fratele lui. Ce mesaj a postat pe instagram?

Cine este și cum arată fratele lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021?

De aproape jumătate de an, Daniel Pavel se află în Republica Dominicană și trăiește alături de concurenți aventura Survivor România 2021, însă în calitate de prezentator. Cei de acasă au ajuns să îl cunoască foarte bine pe Daniel Pavel, acesta reușind rapid să devină unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. 

Dacă el aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, despre familia lui Daniel Pavel   se știu destul de puține lucruri.

Prezentatorul Survivor România 2021 este destul de discret atunci când vine vorba despre viața lui personală, însă nu se ferește să vorbească despre cei dragi atunci când are ocazia. Pentru că recent a fost ziua de naștere a fratelui său, iar el nu i-a putut fi alături, Daniel Pavel a postat un mesaj emoționant pentru fratele său, pe contul personal de instagram. 

Citeste si: CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

„40's is the new 20's. Fratele meu, eroul meu și inspirația mea! La mulți ani!”, este mesajul pe care Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, l-a postat pe contul de instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Daniel Pavel le-a dezvăluit tuturor cum arată fratele său care a împlinit recent 40 de ani.

Fratele prezentatorului de la Survivor România 2021 este o persoană activă și reușește să aibă un corp atent lucrat, asta și datorită meseriei pe care o practică, mai exact cea de instructor de fitness. 

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a spus de mai multe ori că, pentru el, fratele său reprezintă un adevărat exemplu. Mai mult decât atât, pentru a se pregăti pentru Survivor România 2021, Daniel Pavel a dezvăluit că a ascultat toate sfaturile venite din partea fratelui său care a conceput pentru el un antrenament special și care a dat cele mai bune rezultate.

„Am noroc sa am in familie antrenorul perfect, pe fratele meu, care este instructor de fitness.

El se afla in Romania, asa ca ne-am adaptat la aceasta situatie si am primit setul de antrenament prin skype. Ca fost inotator de performanta, o vreme am folosit facilitatile oferite de bazinele publice din Viena. Fiind insa un an atipic, din cauza pandemiei, mare parte din bazine au fost inchise, asa ca acum am gasit un refugiu in jocuri periodice cu mingea de fotbal si baschet.”, 

povestea Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, în urmă cu mai multe luni. 

Citeste si: Daniel Pavel, detalii nestiute despre familia lui! Ce nu stiai despre fratii si parintii unuia dintre cei mai sexy prezentatori de la Survivor Romania 2021