Cum arată fruntea Danei Roba la aproape un an de când a fost atacată de Daniel Balaciu: „M-am acceptat așa cum sunt, voi de ce nu m-ați accepta?”

Autor: Diana Ghita

A trecut aproape un an de când Dana Roba a fost agresată de fostul ei soț

Sursa: Instagram Dana Roba

La începutul lunii iunie a anului 2023, Dana Roba a trecut prin coșmarul vieții ei, după ce a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei de la acea vreme, Daniel Balaciu.

Deși a trecut prin niște momente foarte grele, întrucât a avut nevoie de mult timp să se recupereze atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, viața Danei Roba a intrat, încetul cu încetul, pe făgașul normal.

Cum arată fruntea Danei Roba la aproape un an de la atac

După ce s-a vindecat, vedeta și-a reluat activitatea de make-up artist, iar cele două fetițe și actualul ei iubit, Beni, au avut un rol important în a o ajuta să-și recapete cât mai repede moralul.

Cu ajutorul lor, dar și al susținătorilor ei, Dana Roba a reușit să treacă peste momentul în care a fost agresată, fără milă, de către Daniel Balaciu, fostul ei soț.

Deși a rămas cu cicatrici vizibile pe frunte, din cauza loviturilor puternice de ciocan, bruneta a reușit ca, în cele din urmă, să își accepte noua înfățișare care. Cu toate că adâncitura de pe frunte este destul de proeminentă, aceasta nu a reușit să-i știrbească frumusețea femeii.

Citește și: „Doamne ajută!” Dana Roba, însărcinată? Detaliul care a stârnit curiozitatea fanilor

Recent, Dana Roba a publicat o filmare cu ea, în mediul online, pe care se poate observa că a fost la salon. Aceasta a apelat la ajutorul unui hairstylist pentru a-i împleti două codițe și, ulterior, le-a arătat fanilor cum îi stă cu noul look, care îi luminează chipul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Ia uitați-vă cum arăt! Am venit să-mi facă niște codițe”, a spus vedeta în videoclip.

Ce părere au internauții despre aspectul Danei Roba

Unii internauți au fost de părere că cele două codițe împletite din vârful capului îi scot în evidență cicatricea de pe frunte, așa că i-au sugerat make-up artistului să-și facă breton, pentru a-i acoperi semnele.

Însă Dana Roba le-a spus celor din online că nu vrea să ascundă nimic, întrucât a învățat să se iubească așa cum este și că nu îi pasă ce spune lumea despre aspectul ei: „Dacă eu m-am acceptat așa cum sunt, voi de ce nu m-ați accepta? M-am obișnuit cum sunt, deci nu mă interesează. Arăt superb”.

Citește și: ''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul din închisoare

Alți urmăritori de ai vedetei au aprobat-o și i-au transmis diverse complimente în secțiunea de comentarii a clipului postat pe Instagram: „ Ești binecuvântată de mii de ori. Ești o frumoasă, superbă/ Ești atât de puternică. Ești perfectă și ești în grija Domnului, asta e cel mai important/ Frumoasă, îți stă foarte bine”.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.