Cum arată Funda din serialul Melek fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ece Özdikici, la prima oră a dimineții, în cea mai recentă vacanță

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2023, 16:33
Foto(5)

Vicleana Funda din serialul Melek, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum arată renumita Ece Özdikici, când nu se află în lumina reflectoarelor! Actrița a publicat imagini de senzație pe contul ei de socializare!

Ece Özdikici are 41 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe din generația ei. În cele două decenii de carieră strălucită, superbă actrița a cucerit publicul cu multe roluri interpretate magistral în producții de mare succes, care i-au adus notorietate și multe premii importante. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte talentată actriță a fost serialul Melek, în care a dat viață personajului Funda.

Vicleana Funda din serialul Melek, apariție uluitoare fără machiaj

Ece Özdikici a venit pe lume în anul 1982, în Izmir, într-o familie înstărită, care i-a oferit o educație exemplară și toate condițiile necesare pentru a studia și a-și îndeplini idealurile pe plan profesional. Dornică să devină o actrița celebra, Ece a studiat Liceul de Arte Frumoase din Izmir, iar apoi la vârsta majoratului a hotărât să plece în Istanbul, pentru a-și continuă studiile.

Ambițioasa tânără s-a înscris la Facultatea de Arte ale Spectacolului, în cadrul Universității Mimar Sinan, reușind astfel să își atingă scopul suprem de a deveni actriță.

În 2004, Ece Özdikici a debutat cu un rol secundar în distribuția producției Bir Aşk Hikayesi, care i-a deschis calea către noi oportunități în carieră. Pentru că a dovedit un talent desăvârșit și o carismă deosebită, tânăra actriță a început să primească din ce în ce mai multe oferte de a juca în seriale și filme de excepție.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dincolo de platourile de filmare, superba Ece Özdikici nu a avut parte de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat.

În anul 2020, actrița a divorțat de renumitul arhitect Mert Duyal, iar în prezent este încă singură.
Când nu se află la filmări, celebra actrița este foarte activă în mediul online, acolo unde publică diverse imagini și clipuri de senzație din viață de zi cu zi, din vacanțe sau chiar de pe platourile de filmare. De curând, aceasta a postat câteva imagini în care și-a făcut apariția fără machiaj și nu s-a sfiit deloc să își dezvăluie tenul superb.

Citește și: Cine este și câți ani are vicleana Funda din serialul Melek! Iată cine a fost soțul celebrei actrițe Ece Özdikici și cât a durat mariajul lor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.