Cum arăta Giuly de la ”Casa iubirii” în urmă cu nouă ani. Vezi cât de provocatoare este tânăra în costum de baie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 14 feb 2024, 16:32

Cum arăta Giuly de la ”Casa iubirii” în urmă cu nouă ani

Sursa: Instagram: Giulia Beretchi

Giuly Beretchi a pășit cu mari emoții în competiția ”Casa iubirii”. Tânăra în vârstă de 29 de ani este originară din Satu Mare, dar stabilită în Milano. Giuly i-a cucerit pe băieți cu frumusețea sa, însă n-o să-ți vină să crezi cum arăta în urmă cu nouă ani.

Fire pasională, Giuly susține că își dorește să își exprime creativitatea și să-și exploreze talentul în diferite domenii. Tânăra face deja furori printre concurenți, dar și printre fanii emisiunii, care au fost curioși să vadă cum arăta Giuly înainte de participarea la ”Casa iubirii”.

Cum arăta Giuly de la ”Casa iubirii” în urmă cu nouă ani

Giuly, noua concurentă a emisiunii "Casa Iubirii", a captat atenția fanilor prin siguranța sa, dar și prin felul în care arată.

Un detaliu ce a atras atenția a fost faptul că, la 29 de ani, tânăra pare aproape neschimbată, păstrându-și gingășia și trăsăturile exotice pe care le avea și-n urmă cu nouă ani.

Cu părul creț și o pasiune evidentă pentru poze, Giuly se distinge prin aparițiile sale adesea provocatoare pe Instagram. Concurenta și-a păstrat prospețimea și zâmbetul molipsitor pe care îl avea și la vârsta de 20 de ani.Tânăra

nu doar că își păstrează frumusețea, dar o și evidențiază în mod constant în postările sale pe rețelele de socializare.

Citește și: "Încep să mă simt în plus!'' Giuly, primele certuri cu Larisa! De la ce a pornit totul?

Fotografiile ei au stârnit curiozitatea fanilor emisiunii, care nu au putut trece cu vederea fotografiile în costum de baie și formele perfecte.

Fanii emisiunii au fost surprinși să constate cât de bine arată Giuly în costum de baie, aceasta etalând un trup perfect și devenind o prezență provocatoare în cadrul emisiunii. Tânăra face deja furori printre băieții din casă, dar a reușit să captiveze și atenția telespectatorilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cine este Giuly de la ”Casa iubirii”

Giuly Beretchi, în vârstă de 29 de ani, originară din Satu Mare, Culciu Mare, dar stabilită în Milano de la vârsta de 10 ani, este noua concurenta din “Casa iubirii” Este pasionată de actorie, dans, teatru. A lucrat ca dealer de poker la un cazino din Elveția.

Giuly păstrează o legătură puternică cu familia ei, mai ales cu bunica sa, care a fost o influență stabilizatoare și susținătoare în viața ei.

Descriindu-și părinții ca fiind prietenii ei și având o relație caldă cu aceștia, Giuly se bucură de sprijinul și iubirea familiei în căutarea ei pentru iubire și fericire.

Citește și: Patrick, fascinat de Giuly! Se leagă o idila? Fetele au rămas fără cuvinte când au văzut-o pe noua concurentă din Casa iubirii

Deși are așteptări ridicate în ceea ce privește partenerul ideal, în special în ceea ce privește caracterul și valorile, Giuly este deschisă la posibilitatea de a face noi conexiuni și de a explora relații într-un mediu diferit.

Cu o personalitate puternică și calități precum ambiția, optimismul, asumarea, istețimea și credința în Dumnezeu, după cum ea însăși spune, Giuly este o concurentă care promite să aducă un amestec captivant de energie și spirit în Casa Iubirii.