Cum arăta Hanife din serialul "Hercai" la debutul ei în actorie? Iata cat de frumoasa era celebra Aydan Burhan

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2022, 07:30
hercai actori Foto(6)
Hanife din serialul Hercai, o actrita completa!
Sursa: Instagram

Aydan Burhan este actrița care dă viață personajului Hanife din serialul "Hercai". Cum arăta la debutul ei în actorie?

Aydan Burhan, Hanife din serialul "Hercai", are o experienta in actorie de peste 30 de ani, timp in care a jucat zeci de roluri principale si secundare atat in seriale de televiziune de exceptie, cat si in multe filme artistice, alaturi de alti mari actori turci. Aydan Burhan a ajuns pe culmile succesului inca din primii ani de la debut si a reusit sa castige admiratia si aprecierea publicului din Turcia si de peste hotare. 

Cine este Hanife din serialul "Hercai", dincolo de platourile de filmare?

Aydan Burhan s-a nascut in anul 1968, in orasul Bursa, intr-o familie de actori, care aveau sa-i insufle dragostea de actorie. Peste ani, parintii sai i-au descoperit talentul si pasiunea pentru teatru si au indrumat-o sa urmeze studiile universitare in domeniul actoriei, pentru a duce traditia mai departe.

Astfel, Aydan Burhan a decis peste ani sa urmeze Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii de Stat din Bursa, acolo unde a devenit actrita cu drepturi depline si a

inceput sa profeseze. Insa ulterior aceasta a decis sa plece la Istanbul, acolo unde a primit multe propuneri de a juca atat in seriale de televiziune, cat si in filme artistice, realizate de marile case de productii din Turcia. Aydan Burhan a debutat in un prim rol intr-un film artistic, in anul 1981, "Ah Güzel İstanbul", care i-a adus primul pas spre succes. Apoi au urmat multe alte roluri care de asemenea au insemnat mult pentru construirea carierei sale.
Insa de departe cel mai important rol a fost Fadime, in serialul "Mahallenin Muhtarları", intre anii 1992–1997, care i-a adus un succes rasunator, propulsand-o printre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia la acea vreme.

Citeste si: Cum arăta Hanife din serialul "Hercai" la debutul ei în actorie? Iata cat de frumoasa era celebra Aydan Burhan

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inca din primii sai ani de cariera in actorie, Aydan Burhan a inceput sa fie considerata si una dintre cele mai frumoase si sexy actrite la acel moment in cinematografia turca, deoarece aceasta avea trasaturi fizice superbe si o naturalete aparte.

Ca orice actrita Aydan Burhan a avut o viata personala destul de tumultoasa, insa in privinta carierei s-a dedicat trup si suflet de-a lungul anilor.

Aceasta s-a casatorit in anul 2002 cu nepotul unui sultan, descendent dintr-o familie importanta in Turcia, insa mariajul lor nu a functionat din cauza incompatibilitatii si au divortat dupa doar cinci luni.
Cel mai recent proiect al celebrei actrite Aydan Burhan, este rolul interpretat cu succes in serialul Hercai, care de asemenea i-a adus multe aprecieri. 

Câte sezoane are și unde a fost filmat serialul „Hercai”?

Serialul Hercai, difuzat la Kanal D, se bucură de un adevărat succes, atât datorită actorilor de top care fac parte din distribuția acestuia, cât și grație decorului special în care au fost filmate scenele. Serialul Hercai are 3 sezoane și a fost filmat într-o regiune a Turciei considerată de mulți o adevărată bijuterie din punct de vedere arhitectural. Mai exact, serialul „Hercai” a fost filmat în Mardin, în sud-estul țării. Este vorba despre o zonă pitorească și care impresionează prin arhitectura ei spectaculoasă, majoritatea clădirilor fiind decorate cu piatră albă, lucrată atent. 

Citeste si: Cat castiga actorii din serialul "Hercai"? Iata ce salarii uluitoare au indragitii Ebru Sahin si Akin Akinozu, care dau viata personajelor Reyyan si Miran!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.