Cum arată Ileana Sterp la o lună de când a născut: „Uite că nu e chiar așa!”. Fiica mamei Geta le-a arătat fanilor adevărul, fără nicio reținere

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 mai 2023, 12:49

Ileana Sterp a fost mereu sinceră cu fanii ei

Sursa: Instagram

Ileana Sterp a rămas la fel de transparentă în ceea ce privește viața ei și după ce l-a născut pe Damir și, în urmă cu puțin timp, a postat o fotografie în mediul online prin care admite cum arată burta ei la patru săptămâni de când și-a adus fiul pe lume.

Ileana Sterp a născut în a doua jumătate a lunii aprilie și, deși a trecut puțin timp, nu s-a sfiit din a le arăta fanilor cum arată. Fiica mamei Geta nu s-a ascuns și a arătat adevărul.

Cum arată Ileana Sterp după ce a născut

Ileana Sterp a fost mereu sinceră cu fanii ei și a vorbit deschis despre etapele importante din viața ei, iar acest lucru a rămas la fel și după ce și-a adus pe lume cel de-al doilea copil.

Soția lui Daniel Aloman a decis chiar să îl arate pe Damir încă din primele zile de viață, ceea ce îi bucură nespus pe fanii ei.

De când a născut și până acum, Ileana Sterp a primit o mulțime de mesaje din partea altor mamare prin care este felicitată pentru modul în care arată, deoarece nu mai are burtă.

Văzând că mesajele de acest fel sunt din ce în ce mai numeroase și nevrând să lase o imaginea distorsionată în urma ei, Ileana Sterp a postat o fotografie cu burta, la o lună de când

a născut pentru a doua oară.

Citește și: Sărbătoare mare în familia Sterp! Nici bine nu a născut, că Ileana Sterp a organizat o petrecere de zile mari în cinstea micuței Carla, care a împlinit 2 ani. Culiță Sterp a făcut publice primele imagini de la fericitul eveniment

Fără nicio reținere, aceasta a arătat că realitatea este departe de ceea ce internauții spun, dar modul în care arată nu reprezintă o prioritatea pentru ea în aceste momente.

„Cam așa arată burta mea la o lună de la naștere. Asta, pentru că îmi scriu multe mămici că arăt foarte bine și n-am pic de burtă… eh, uite că nu e chiar așa! Dar nu mă stresez cu asta… am timp să slăbesc”, a postat Ileana Sterp, în mediul online.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum a fost cerută în căsătorie Ileana Sterp

În cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Ileana Sterp a făcut mai multe declarații despre viața personală, unele dintre ele fiind despre momentul în care s-a logodit.

După doar trei luni de relație, chiar cu ocazia zilei sale de naștere, Daniel Aloman i-a pus pe deget inelul de logodnă și, de atunci, au rămas de nedespărțit.

Cu toate că, la început, mama Geta s-a opus relației acestora, nimic nu a întors-o din drum pe Ileana.

Citește și: „Eu nu sunt de acord cu botezul copiilor mici”. După ce și-a schimbat religia, Ileana Sterp spune de ce nu este de acord cu botezul copiilor la vârste mici

Fiind o femeie înaltă, Ileana Sterp și mama Geta au vrut ca aceasta să aibă o relație cu un bărbat înalt, dar aceasta s-a îndrăgostit de personalitatea lui și înălțimea nu a mai contat.

În cele din urmă, mama Geta s-a răzgândit și ea și l-a primit cu brațele deschise pe Daniel Aloman, deoarece i-a îndrăgit felul de a fi.