CUM arata IN REALITATE corpul unei femei dupa ce a nascut!

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 16:07

Cand vine vorba de slabit dupa ce o femeie naste, vedetele ridica un standard la care mamicile de rand nu prea au acces.

Pentru a nu mai pune presiune asupra femeilor de rand, un fotograf american pe nume Ashlee Wells Jackson, a publicat o serie de fotografii cu mamicile care tocmai au dat nastere copiilor lor.



Ashelee vrea sa distruga mitul conform caruia femeile ar trebui sa arate sensational imediat dupa ce au nascut si indeamna societatea sa celebreze si sa se bucure de maternitate sub toate formele ei.

Traim intr-o societate obsedata de perfectiune. Scopul acestui proiect este sa ne concentram asupra frumusetii care ne arata asa cum suntem. Fotografiile infatiseaza corpul mamicii inclusiv cu taietura de cezariana, depresia postnatala sau alte semne specifice.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.