Cum arată în realitate fetița Zurli și cum o cheamă

Autor: Elena Padure
Actualizat: 19 iul 2022, 12:40
Cum arata fetita zurli atunci cand nue pe scena

Cum o cheamă în defapt pe actrița care face parte din Gaşca Zurli.

Gaşca Zuri a captivat copiii din toată Romania şi este una dintre cele mai iubite trupe pentru copii. Evenimentele organizate de aceştia sunt pline de energie pozitivă și se desfășoară într-o atmosferă relaxantă. Micuții le cunosc melodiile pe de rost şi le cântă cu entuziasm la fiecare spectacol.  Artiştii care fac parte din trupă sunt adulţi în toată firea, deşi numele ar sugera poate o componenţă de adolescenţi.

Dintre toţi membrii, Fetița Zurli pare să fie cea mai populară printre prichindei.

Cum arată defapt Fetița Zurli atunci când nu este pe scenă? 

Fetiţa Zurli are o energie debordantă. Ea e mereu veselă, știe o mulțime de poezii și cântecele pentru copii de toate vârstele şi dă adesea tonul la distracţie la petreceri sau diverse evenimente.  Pe ea o recunosc micuţii cu cel mai mult entuziasm, şi vine mereu cu idei de jocuri şi activități care sunt pe placul chiar și celor mai mofturosi pici.

Din 2010, ea, împreună cu restul Găştii Zurli, ţinută în frâu de Tanti Prezentatoarea, aduc veselie în rândul copiilor din toată ţara. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Elevii s-ar putea întoarce în bănci din 11 ianuarie! Anunţ de la Ministerul Educaţiei

Care este numele real al actritei care o interpretează pe Fata Zurli? 

Pe Fetita Zurli o cunoaşte mai toată lumea, indiferent de vârstă. Nu mulţi îi cunosc, însă, adevărata identitate, atunci când nu poartă pe cap două cornete stilizate, şi îşi exprimă marea pasiune pentru îngheţată?

Pe aceasta o cheamă Veronica Căliman şi este originară din Roman. Ea a terminat cursurile Facultății de arte – la secția actorie – în cadrul Universității Hyperion. În perioada pandemiei, ea alături de restul Găştii a venit cu un mesaj important pentru cei mici, menit să îi educe cu privire la respectarea normelor de siguranţă împotriva răspândirii coronavirusului. Ei au lansat o piesă care promovează spălatul pe mâini, obligatoriu având în vedere criza pe care o traversăm.

Citeste si: Program Kanal D de sărbători. Ce emisiuni și filme vedem de Crăciun la TV?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.