Cum arata in realitate Florin Piersic fara machiaj si parul aranjat! Imaginea socanta care a scapat pe net: fanii sunt ingrijorati

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 26 nov 2018, 14:40

Florin Piersic este unul dintre cei mai apreciati actori romani.

Desi are mereu aparitii publice in care arata extrem de bine si isi ascunde cu succes varsta, cei 82 de ani si-au pus in realitate amprenta serios asupra fizicului actorului.

Ce se ascunde de fapt in spatele machiajului si a parului vopsit, aranjat si coafat? Recent actorul a avut o reprezentatie de mai bine de doua ore in care a cucerit publicul cu energia lui.

Inainte de a intra in spectacol actorul s-a fotografiat in culise cu una dintre colegele de scena, actrita Diana Roman. Aceasta a distribuit fotografia pe o retea de socializare.

Ce a frapat pe toata lumea este felul in care arata Florin Piersic. Nemachiat si nepieptanat, acesta este in realitate departe de imaginea perfecta pe care o afiseaza pe scena.

Iata cum arata in realitate Florin Piersic:

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.