Cum arata in realitate Keriman din "Furtuna pe Bosfor", personajul negativ care urzeste planuri! Este una dintre cele mai valoroase actrite din Turcia

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 07:00

Nursel Köse interpreteaza personajul Keriman din "Furtuna pe Bosfor" si este cumnata lui Gulseren.

Locuiesc impreuna in casa pe care a mostenit-o impreuna cu fratele sau, Ozkan pentru o buna bucata de timp.Pentru a-si creea avantaje si beneficii, ea nu se va da laturi sa faca rau sau sa planuiasca intrigi, fiind invidioasa pe Gulseren. Este o persoana avara, barfitoare, mincinoasa, ii plac foarte mult banii.


Nursel Kose este o actrita titrata de origine turca, nascuta pe 1 ianuarie 1970.
La 17 ani, hotaraste sa se mute in Germania pentru a-si definitiva studiile. In paralel stuidaza arhitectura, actoria si lucreaza ca si scenarist, joaca in piese de teatru si face si teatru radiofonic. Joaca in paralel atat in limba germana cat si in limba turca. Prima ei iubire este arhitectura, insa se implica activ si in proiecte de teatru din Germania, interpretand pe scena roluri in piese pentru copii cat si tineri.


Nursel a castigat numeroase premii la diferite festivaluri internationale cu rolurile din filmele in care a jucat, interpretand intr-o maniera impecabila fiecare personaj.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.