Cum arata in realitate Sultan din "Bahar: Viata furata!" Oya Basar a suferit o transformare dramatica pentru rolul din serial

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 00:25

Oya Basar interpreteaza rolul lui Sultan, matusa lui Efsun in "Bahar: Viata furata", iar actrita care ii da viata personajului este una dintre cele mai titrate din Turcia.

Oya Basar este actrtia de comdie si teatru. S-a nascut pe 22 aprilie 1956 si si-a definitivat studiile in teatru la Istanbul. A fost angajata in mai multe teatre din Istanbul precum Ostrich Cabaret, Istanbul Theatre, Theatre Ali Poyrazoğlu. Actrita a trecut si dincolo de camera de filmat in postura de regizor si producator in 1988.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

prezent, Oya si-a indreptat atentia atat catre teatru cat si catre productiile de televiziune. Actrita s-a declarat extrem de incantata de rolul din Bahar, acela al lui Sultan, spunand ca este o adevarata provocare pentru ea sa interpreteze un asemenea personaj.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.