Cum arăta Daniela Condurache în tinerețe. A reușit să-și păstreze cele mai frumoase trăsături până în prezent

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 sep 2023, 03:45

Cum arăta în tinerețe Daniela Condurache

Sursa: Captură KANAL D

Daniela Condurache are în prezent vârsta de 66 de ani. Vezi cât de frumoasă era cântăreața în tinerețe!

Daniela Condurache este o cunoscută interpretă de muzică populară, ce a surprins pe toată lumea cu glasul ei de privighetoare, dar și cu frumusețea sa desăvârșită. Vezi cum arăta aceasta în tinerețe.

Citește și: Daniela Condurache BIOGRAFIE. Vârstă, copilărie, familie, studii, carieră și avere. Lucruri neștiute: Este agent-șef principal în Poliție și îi este frică de zborul cu avionul

Cum arăta Daniela Condurache în tinerețe

Daniela Condurache arată la 66 de ani ca în tinerețe, iar aceasta umple fiecare cameră în care intră cu entuziasmul și energia pe care aceasta o menține în permanență. Melodiile interpretei de muzică populară se aud frecvent în casele românilor, iar aceasta are parte de mule reușite, din punct de vedere profesional.

Debutul acesteia la TV a avut loc în anul 1975, când a câştigat Festivalul – Concurs Naţional „Maria Tănase”, iar în anii '80, aceasta a avut oportunitatea de a fi angajată de către Orchestra Populară „Rapsozii

Botoşanilor”, înă nu este singura orchestră cu care interpreta a avut ocazia de cânta. De-a lungul carierei sale longevive, Daniela Condurache a cântat pe scenele din întreaga țară, dar și din străinătate.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fostul soț al Danielei Condurache. „Trăiam o dragoste nebună”, a mărturisit artista

Interpreta de muzică populară are mare grijă de felul în care aceasta se prezintă în fața publicului, iar portul popular nu lipsește din aparițiile sale, fiind un element ce o definește.

În tinerețea sa, Daniela Condurache avea un ten de invidiat, fără linii fine care să îl străbată, iar acest lucru nu este schimbat nici la vârsta de 66 de ani. Zâmbetul acesteia lumina încăperea, iar machiajul acesteia era unul natural, ce nu lua ochii de la frumusețea ei desăvârșită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Portul popular era de nelipsit și în acea perioadă, la cei 66 de ani, Daniela Condurache se poate mândri cu faptul că frumusețea ei nu a trecut.

Daniela Condurache a slăbit 4 kilograme în 7 zile

Daniela Condurache, la îndemnul prietenei sale dragi, Irina Loghin, a adoptat un stil de viață sănătos. Chiar dacă interpreta de muzică populară se lasă tentată de delicatele tradiționale din zona Moldovei, aceasta are totuși mese echilibrate, iar sportul nu lipsește din acest nou mod de viață.

Cele două prietene au reușit să slăbească în 7 zile aproximativ 4 kilograme. ,,Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame.

Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme. Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea. A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt. Este pentru sănătate. M-am trezit dintr-o dată cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a povestit Irina Loghin, potrivit spynews.ro.

Citește și: Daniela Condurache copii. Care este adevăratul motiv pentru care nu a devenit mamă: „Am multe regrete”

Sursa: tvr.rorovestea.ro