Cum arată inelul de logodnă al Andrei Volos! Vedeta a fost cerută în căsătorie de Lele, iar cununia și botezul vor avea loc pe 24 iulie

Autor: Laura Macovei

Andra Volos a fost cerută de Lele! Când au planificat cei doi cununia și botezul

Sursa: Andra Volos Instagram

Andra Volos a avut parte de o surpriză deosebită. Frumoasa șatenă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Lele, iar cununia e deja planificată!

Bucurie mare pentru Andra Volos. Vedeta a fost cerută de soție de iubitul ei, Lele, într-o atmosferă de poveste. Detaliile au fost la locul lor, iar Andra a strălucit alături de inelul cu diamant dăruit de Robert. 

Citește și: „Nu dorm de două săptămâni încoace” Viața Andrei Volos s-a schimbat radical de când a adus-o pe lume pe fetița ei, micuța Kim. Cum face față vedeta jobului de mămică

Andra Volos a fost cerută în căsătorie. Când are loc cununia

Într-un peisaj superb, cu artificii și detaliile minuțioase puse la punct, Andra Volos a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Lele. 

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a strălucit într-o rochie neagră cu detalii argintii în partea de sus, asortate de altfel cu inelul de logodnă. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Peste doar o zi, mai exact pe 24 iulie, cei doi îndrăgostiți vor avea parte de un alt moment de mult așteptat în relația lor. Își vor boteza fetița, Kim, care a împlinit recent opt luni. Au decis să se căsătorească religios anul viitor.

„Am zis «Da». Încă am emoții și lacrimi și încă nu știu ce să zic, deși a trecut o oră de când s-a întâmplat totul.

(…) Noi ne îndreptam spre un botez și, între timp, s-a întâmplat această surpriză și acest inel superb”, a spus Andra Volos, pe Instagram.

Citește și: Andra Volos și Lele și-au dus fetița acasă: ”O mini eu. Să ne îmbrăcăm la fel” Cât de bine arată fosta concurentă ”Puterea Dragostei” la câteva zile de la naștere

Andra Volos a devenit mămică anul trecut, în luna noiembrie.

Fosta concurentă de la Kanal D și Robert au ales pentru fetița lor numele Kim. 

Ea și Robert Lele  s-au cunoscut în anul 2022. De când s-au întâlnit, cei doi sunt de nedespărțit. Anul viitor, vor ajunge în fața lui Dumnezeu, acolo unde vor spune cel mai hotărât „Da!”.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!