Cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată! Viitura a distrus totul în calea sa și i-a doborât pe cei trei tineri

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 iun 2024, 16:06

Cum arăta insula înainte de a fi inundată! Viitura a distrus totul în calea sa și i-a doborât pe cei trei tineri

Sursa: TikTok

Nu o să-ți vină să crezi cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată. Cei trei tineri nu s-ar fi așteptat nicio secundă ca viitura să se apropie atât de rapid.

Trei tineri au fost luați de apele tulburi ale râului Natisone din Italia. Patrizia Cormos, Bianca Doroș și Cristian Molnar se aflau pe insulă pentru a face câteva forografii.

Cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată

În urma tragediei, pe rețelele sociale au apărut imagini cu insula pe care au mers cei trei, care arăta perfect normal înainte de a fi inundată.

Nimeni nu se aștepta ca inundațiile să provoace o asemenea tragedie.

În imaginile de pe TikTok se observă frumusețea insulei, care în scurt timp a devenit locul unei cumplite tragedii, unde trei tineri români au fost luați de ape.

Citește și: VIDEO! Filmarea în care un pompier încearcă să îi salveze pe cei trei tineri români. Ce s-a întâmplat la scurt timp după ce acesta a intrat în apă

@laura_8.01 Tragedia din Italia #TragediadinItalia #tragedia #program #f #fyppppppppppppppppppppppp #fyp #fypage #foryou #foryoupage #viral #romaniantiktok #romaniatrista #fanpage #italianfood #italiano #romanian #rip🙏🙏 #pagefor #viraltiktok #fanpages #insulation ♬ Rest in Peace- James Williams

Bianca și Patrizia s-au întors în România. Când vor fi înmormântate cele două

Cristian Molnar este încă de negăsit, în timp ce trupurile neînsuflețite ale celor două tinere au fost repatriate în Târna Mare, județul Satu Mare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Cele două vor fi conduse sâmbătă pe ultimul drum, ziua de vineri fiind declarată zi de doliu în comuna lor natală.

Citește și: Mesajul tulburător transmis de familia lui Cristian Molnar, în a șasea zi de căutări. Fratele tânărului dispărut în râul Natisone a luat o decizie radicală

Sâmbătă, Bianca și Patrizia vor fi înmormântate în ceremonii separate, în localitatea lor natală.

Între timp, familiile îndurerate ale tinerilor caută răspunsuri și sunt de părere că tragedia ar fi putut fi evitată.

„Simt doar durere, nu am putere să mă uit cum a luptat pentru viața ei. A murit în direct, toți au filmat-o și nimeni nu a salvat-o”, a spus mama Patriziei, printre lacrimi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.