Cum arata iubita actorului Burak Yoruk din serialul "Nehir"! Singura fotografie cu cei doi impreuna

Autor: Ana Filip
video Foto(4)

Burak Yoruk este un actor si un fost sportiv de performanta extrem de apreciat in Turcia. Iubita sa este tare mandra de el!

La doar 26 de ani, Burak Yoruk se poate mandri cu performanta de exceptie in baschet, sport pe care l-a practicat inca din copilarie, insa s-a remarcat si in domeniul actoriei, pentru care a facut o pasiune din perioada liceului, cand a fost cooptat in trupa de teatru a scolii si s-a descurcat de minune.

Cum arata iubita actorului Burak Yoruk din serialul "Nehir"

Faptul ca parintii sai au lucrat in industria media si l-au introdus inca de mic in aceasta lume fascinanta a televiziunii, l-a determinat pe tanarul si ambitiosul Burak Yoruk sa indrageasca acest domeniu si mai tarziu chiar sa urmeze si studiile in actorie pentru a deveni un actor cu drepturi depline. Astfel, acesta a fost admis la Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii Beykent, pe care a absolvit-o cu succes in anul 2017.

Insa primul rol l-a primit pe cand avea doar 9 ani, in distributia unui serial de exceptie "Biz Boşanıyoruz", care l-a familiarizat cu platourile de filmare si i-a deschis drumul catre o cariera de mare succes pe care o are in prezent. In anul 2019 a primit si propunerea de a juca in serialul "Nehir", care de asemenea i-a adus mari satisfactii profesionale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intre timp, Burak Yoruk a decis sa renunte la baschetul de performanta din cauza faptului ca nu mai avea suficient timp pentru antrenamentele asidue si a continuat doar pe latura actoriei.

Citeste si: Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat

Desi se dedica trup si suflet carierei sale in actorie, indragitul actor are mare grija de inima sa.

Acesta a preferat in ultimii ani sa fie cat mai discret cu aparitiile sale publice alaturi de iubitele sale. Insa de curand, tanarul actor a fost surprins intr-un club cu o domnisoara blonda superba, cu care a dansat toata noaptea.

Citeste si: Tarik din noul serial "Nehir", un adevarat Don Juan! Iata ce femei frumoase si celebre din Turcia a cucerit tanarul actor Burak Yoruk!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.