Cum arată iubita perfectă pentru Bogdan Mocanu: „Să-mi fure toată atenția” Vedeta a recunoscut că a început să vorbească cu cineva

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 31 dec 2023, 16:01

Cum arată iubita perfectă pentru Bogdan Mocanu: „Să-mi fure toată atenția” Cine i-a atras deja atenția vedetei

 
Sursa: Bogdan Mocanu Instagram

Yamato și Bogdan Mocanu, foști concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”, sunt buni prieteni și au vorbit împreună în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță” despre peripețiile prin care au trecut, dar și despre tiparul lor de femeie.

Cei doi au mărturisit că, pe cât de apropiați sunt ca prieteni, pe atât de diferiți sunt atunci când vine vorba de tiparul feminin. Bogdan recunoaște că a avut relații numai cu femei frumoase, spunând de prietenul său că nu a reușit să-l întreacă la această categorie.

Cum arată femeia ideală pentru Bogdan Mocanu. Vedeta se întâlnește deja cu cineva

Bogdan Mocanu a recunoscut că în viața sa ar fi deja cineva, însă relația este abia la început, cei doi doar discutând.

„Eu am început să vorbesc cu cineva. Nu e nici copilă, că nu îmi plac copilele. Dar doar am început să vorbim, las-o acolo. Vreau să mă cumințesc. Mă duc la sală, mi-am luat aparat din ăsta de insulină ca să monitorizez diabetul. Sunt serios,” a mărturisit vedeta în cadrul emisiunii.

Întrebat cum ar trebui să arate femeia perfectă pentru el, Bogdan Mocanu a spus să nu are pretenții, însă toate femeile pe care le-a cunoscut au fost frumoase.

„Vreau o fată normală, o fată simplă, care să-mi mănânce tot timpul și toată atenția, dar dacă nu se poate.. Nu trebuie să arate în vreun fel, nu mai pun așa mult accent pe aspectul fizic. O femeie deșteaptă, să mă înțeleagă, să aibă răbdare. Atrag doar femei frumoase, nu sunt ipocrit. Cel puțin așa le văd eu.”

Citește și: Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, relație pe ascuns? Cum se înțelegeau cei doi în emisiunea „Puterea Dragostei”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yamato Zaharia, relație controversată cu Patricia

Cu puțin timp în urmă, Yamato și Patricia au avut o discuție în premieră despre relația lor la emisiunea „Culisele iubirii”, moderată de Bianca Comănici.

În cadrul acestei emisiuni, Yamato a dezvăluit aspectele care l-au atras la Patricia, evidențiind frumusețea ei remarcabilă și apreciind modul ei distinct de a fi.

Atracția nu este reciprocă doar din partea lui Yamato; și Patricia simte același sentiment pentru el, remarcând atât calitățile fizice, cât și cele sufletești care au impresionat-o.

Cei doi s-au întâlnit întâmplător la Brașov, în cadrul unui eveniment, unde au purtat câteva discuții, însă Patricia a mărturisit că ar vrea să-l cunoască mai bine pe Yamato Zaharia: „Îmi doresc să îl cunosc pe Yamato, el a fost dispus să vină la Cluj, dar nu a reușit”.

„Yamato își face targetul, noi cunoaștem foarte multe femei și ne recomandăm unul altuia dacă vedem că se potrivește cu tiparul nostru,” a

spus Bogdan despre prietenul său.

Citește și: „I-a tăiat urechea lui Jador” Cum a sărit vedeta să îl apere pe prietenul său, Bogdan Mocanu, într-un club de fițe din Capitală