Cum arăta Jador în adolescență. Imaginea care a devenit virală: „Și atunci dădeam moda” Tu l-ai fi recunoscut?

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 mai 2024, 02:25

Cum arăta Jador în adolescență: „Și atunci dădeam moda”

Sursa: Jador Instagram

Cântărețul Jador și-a surprins fanii cu o postare pe Instagram în care apare alături de un prieten, pe vremea în care era doar un adolescent. Cum arăta artistul de manele?

Cunoscut publicului larg prin intermediul emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată la KanalD, Jador și-a creat o carieră și în muzică, iar acum piesele sale urcă deseori în trending. 

Cum arăta Jador în adolescență?

Cântărețul în vârstă de 28 de ani a postat duminică o poză pe pagina sa de Instagram. Imaginea îl surprinde apare alături de un prieten de-al său de pe vremea în care manelistul avea vârsta de 15 ani.

„Și atunci dădeam moda. Uitați-vă la pantofii mei și la ciorapi. Părul e baza. Vă pupă Jador mami. 15 ani
Când ma îmbrăcăm cu Gucci, vă încălțați cu fesu”, a scris acesta în descrierea pozei, cu ironii aduse asupra fanilor.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru Jador: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”

Jador susține că a fost amenințat

Cântărețul a trecut prin momente mai puțin plăcute după ce ar fi primit o serie de amenințări din partea unei persoane cunoscute. Artistul de manele a mărturisit că acea persoană știe câteva lucruri importante despre el, iar acest lucru l-a panicat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a pornit un live în care a spus că nu se teme de aceste amenințări și că sub nicio formă nu se va lăsa înjosit de o astfel de persoană. Se pare că persoana care a venit cu răutăți la adresa manelistului ar fi chiar o persoană apropiată acestuia.

Citește și: „Aleasa mea”. Jador, declarație surprinzătoare de dragoste pentru iubita lui! Cântărețul este în culmea fericirii

Am intrat pe live să vorbim de niște probleme fundamentale vieții, mai exact despre oamenii ăștia care mă amenință pe mine. Oamenii ăștia știu niște chestii despre mine și e urât”, a spus Jador pe live.

Manelistul nu a vrut să dezvăluie identitatea persoanei care ar fi venit cu amenințări asupra lui, însă a dat asigurări că o va face chiar în următoarea lui piesă.

„Dacă mă mai amenință vreodată în glumă sau nu, mă supăr eu, și eu nu m-am supărat niciodată pe nimeni”, a mai transmis acesta.

 

Taguri:

În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.