Cum arată Julia de la „Casa Iubirii” fără pic de machiaj! Concurenta nu ezită să se afișeze cât mai naturală pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 aug 2024, 20:32

Julia și-a sărbătorit recent ziua de naștere

Sursa: Instagram

Julia este una din concurentele care nu se ascunde după filtre și se afișează destul de des nemachiată în mediul online.

Dacă în emisiune machiajul nu lipsește, pe rețelele sociale, Julia își dorește ca fanii să o vadă și naturală, fără pic de machiaj și putem spune că o prinde chiar bine.

Citește și: Rebecca, decizie radicală în privința lui Antoni: „Nu mai suport”. Ce se întâmplă între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Cum arată Julia de la Casa Iubirii nemachiată

Julia este o concurentă cu o atitudine mai vulcanică, de multe ori înțeleasă greșit de colegii săi. Totuși, un lucru e cert: Julia e mereu sinceră și spune ce gândește.

De sinceritate, însă sub o altă formă, avem parte și pe profilul de Instagram al concurentei, unde nu doar o dată, Julia s-a afișat fără strop de machiaj.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Concurenta s-a pozat alături de o cafea și mesajul de „bună dimineața” și a decis să nu așeze nici măcar un strop de machiaj pe față.

Julia își dorește o familie

Julia a fost concurentă în „Casa Iubirii” în sezonul 2, însă a decis că trebuie să își găsească jumătatea, astfel că participă și în cel de-al treilea sezon.

Tânăra blondină și-a sărbătorit recent și ziua de naștere. Julia a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, iar colegii săi au sărbătorit-o cum se cuvinte.

Citește și: Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

Julia a absolvit Facultatea de Drept, însă în prezent lucrează în suport IT pentru o companie multinațională.

În timpul liber, își urmează pasiunea pentru machiaj.

Se descrie ca fiind o persoană sensibilă și afectuoasă, iar visul ei este întemeierea unei familii. Julia este în căutarea unui bărbat de încredere și dorește să evite minciunile și înșelăciunile într-o relație.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!