Cum arăta Klaus Iohannis în adolescență? Președintele a postat o fotografie inedită de la 17 ani: "Amintiri din copilărie"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 13:00
Cum arăta Klaus Iohannis în adolescență?
Sursa: Facebook

Astăzi, de Ziua Copilului, președintele Klaus Iohannis le-a arătat tuturor românilor cum arăta la 17 ani.

Președintele României, Klaus Iohannis, a publicat o fotografie cu el de când avea vârsta de 17 ani. Șeful statului a marcat în acest fel Ziua Copilului și a stârnit numeroase reacții pe internet.

Citeste si: Vești bune pentru acești români! Cine va primi bani în plus? Klaus Iohannis a făcut anunțul

Cum arăta Klaus Iohannis în adolescență

În urmă cu doar câteva ore, Klaus Iohannis a postat pe Facebook o fotografie din adolescență. În fotografia pe care a publicat-o, președintele avea vârsta de 17 ani. 

Se poate observa că șeful statului avea de atunci o mimică serioasă, îmbrăcat la costum cu cravată.

Citeste si: Mesajul prim-ministrului Florin Cîțu de 1 iunie – Ziua Copilului: "Dragi copii, să vă fie fiecare zi doar..."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Președintele României a primit mii de aprecieri, dar și comentarii, unele de apreciere, altele ironice și critice.

În comentariile la această imagine, multe persoane l-au numit pe șeful statului ”chipeș”, în timp ce alții au spus că seamănă cu Arnold Schwarzenegger.

”Erați și sunteți foarte chipeș, domnule președinte!”, ”Ați fost un fecior foarte frumos! Frumos sunteți și acum” și ”O determinare şi o seriozitate care se văd încă din copilărie.

Pe fața dvs scria de atunci «Preşedinte»”, au scris unele persoane. Alții au preferat comentarii cu umor sau ironie: ”Terminator ai fost de mic”, ”Seamănă cu Arnold Schwarzenegger”, ”Mereu cu zâmbetul pe față! Emanați atât de multă fericire!”, ”Îmi imaginez vocea de copil cum vorbeați rar” și ”Încă nu aveați cele 6 case din meditații la fizică”, sunt doar câteva comentarii pe care le-a primit Klaus Iohannis după ce a publicat fotografia cu el din adolescență.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru copii, de 1 iunie

Klaus Iohannis a participat și la vernisajul expoziției de arte vizuale  Copilăria fantastică,  găzduite în Salonul Cerchez al Muzeului Național Cotroceni până la data de 6 iulie, unde le-a transmis un mesaj copiilor.

Citeste si: Premierul Florin Cîţu, despre noul obiectiv important, dupa ce tinta precedenta de 5 milioane de vaccinati pana la 1 iunie a fost ratata! "Vaccinarea a incetinit in toate tarile"

"Se vede că unde este multă suferință, este și multă speranță și vă mulțumesc că voi ați venit cu speranța. Sunt convins că veți rămâne artiști dedicați și o să mai auzim multe despre voi.", le-a spus Preşedintele României copiilor prezenți la vernisaj, încurajându-i să aibă visuri mari și să fie încrezători că lucrările lor își vor găsi drumul spre marile galerii de artă și sălile muzeelor, transmite Administrația Prezidențială.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?