Cum arăta Larisa de la Casa Iubirii în urmă cu câțiva ani! Fotografiile în care cu greu o recunoști

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 feb 2024, 12:27

Larisa de la Casa Iubirii este de o frumusețe rară și, pe lângă acest aspect, tânăra a câștigat inimile publicului prin atitudinea sa. Concurenta este o fire serioasă, dar și ambițioasă.

Larisa Groza a intrat în emisiune încă din sezonul 2 și a ales să își continue drumul spre găsirea sufletului pereche și în cel de-al 3-lea sezon „Casa Iubirii”.

Cum arăta Larisa de la Casa Iubirii în urmă cu câțiva ani

Frumoasa șatenă nu a arătat întotdeauna la fel, însă trăsăturile feței au rămas aceleași. Concurenta de la Casa Iubirii era blondă în urmă cu câțiva ani și aborda un alt stil vestimentar.

Citește și: „Nu-mi plăcea să te văd așa” Larisa se află în fața unei decizii importante. Îi va acorda șatena o nouă șansă lui Robert după dezvăluirile făcute?

Cert este că Larisa nu s-a schimbat foarte mult fizic în acești ani, însă chiar și în emisiune, concurenta dă dovadă de multă maturitate, deci timpul și-a spus cuvântul asupra caracterului acesteia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Larisa, curtată de mai mulți băieți din Casă

Încă de la începutul sezonului 3, Larisa Groza a fost cea mai curtată fată din emisiune. Ștefan, Robert și Patrick, dar și Bogdan, sunt cei 4 patru concurenți cărora li s-au aprins călcâiele după frumoasa șatenă.

Deși inițial Larisa era interesată de Ștefan, între cei doi nu s-a concretizat nimic, astfel că tânăra i-a dat o șansă lui Robert.

Citește și: „Am văzut că bate în retragere”. Trecutul lui Robert a speriat-o pe Larisa? Ce se va întâmpla cu relația celor doi concurenți și cum se descurcă Patrick în cucerirea Larisei

Acum, Larisa se află între ciocan și nicovală. Interesul manifestat față de Patrick parcă o bântuie pe concurentă, iar aceasta ar fi dispusă să îi dea o șansă.

Larisa mărturisea la intrarea în emisiune că și-ar doi pe cineva pe care să înceapă să-l cunoască de la zero. În timp ce Larisa e prinsă în propriile ei gânduri, Robert este hotărât să lupte pentru ea.

„Nu vreau să fii tu stresată, gândită din cauza mea. Nu aș vrea să fiu eu ceva care să-ți creeze gânduri în viața ta. Eu dacă vreau să intru în viața ta, vreau să intru în viața ta cu alte gânduri și să fac altceva în privința ta, nu să te fac să stai pe gânduri sau stresată ”, a spus Robert.