Cum arată Lilibet, fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle! Micuța a împlinit un an. Cu cine seamănă dintre Ducii de Sussex

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 mar 2023, 03:50

Cu cine seamănă micuța Lilibet

Sursa: Instagram: dukeandduchessofsussexdaily

Pe 4 iunie, sâmbătă, fiica lui Meghan Markle și a lui Harry a împlinit un an. Atunci a fost și momentul în care prima fotografie cu cea mică a fost făcută publică, spre marea bucurie a fanilor care doreau să vadă cu cine seamănă.

Sâmbătă, 4 iunie, a fost zi de mare sărbătoare în familia Ducilor de Sussex. Lilibet a împlinit un an și, drept cadou pentru fanii cuplului regal, a fost făcută publică o fotografie cu cea mică.

Sora lui Archie a fost sărbătorită în Marea Britanie, unde Meghan și Harry au mers pentru a participa la manifestațiile Jubileului de Platină al Reginei Angliei, Elisabeta a II-a, conform Stiri.tvr.ro.

Conform unui purtător de cuvânt al familiei regale, micuța Lilibet a fost serbată prin intermediul unui „picnic relaxat, intim în curte”, la Frogmore Cottage, Windsor, fosta reședință a Ducilor de Sussex.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internată în spital. Ce s-a întâmplat cu suverana

Cine i-a făcut fotografia lui Lilibeth?

Lilibeth a fost fotografiată de Misan Harriman, un fotograf celebru și apreciat și care s-a făcut remarcat și în cadrul mișcării ”Black Lives Matter”.

Fotografia cu mezina familiei Meghan-Harry a fost făcută publică după ce aceștia s-au întors din Marea Britanie în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aceasta a fost a doua fotografie pe care Ducii de Sussex au publicat-o cu Lilibeth, prima fiind postată de Crăciun, în cadrul unui portret de familie.

Ce au spus Ducii de Sussex în interviul acordat Oprei Winfrey

În primăvara anului trecut, Meghan și Harry au acordat un interviu jurnalistei Oprah Winfrey în care au făcut dezvăluiri șocante despre cum au stat lucrurile în sânul familiei din Marea Britanie, lucru ce i-a îndepărtat și mai mult de rudele prințului.

Interviul lor a împărțit lumea în două.

„Pur şi simplu, nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare. Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a spus Meghan Markle, potrivit Digi24.ro.

„Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar, în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a spus și Prințul Harry despre relația dintre el și tatăl său, Prințul Charles.

Citeste si: Kate Middleton, gest surprinzător la înmormântarea prințului Philip! Ce mesaj a vrut să-i transmită Reginei Elisabeta

„Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (Kate) a fost supărată în legătură cu ceva. Avea dreptate în problema respectivă, care avea legătură cu rochiile domnişoarelor de onoare. M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit”, a continuat și Meghan, răspunzând la acuzațiile conform cărora ar fi făcut-o pe Kate să plângă.