Cum arată limuzina în formă de avion Wizz Air, care a ajuns virală pe rețelele sociale! Aceasta circulă pe străzile României și a făcut furori pe internet

Autor: Diana Ghita

Aceasta este limuzina care a pus internetul pe jar

Sursa: Facebook Car Spotting/ Uglea Gari

Pe data de 26 august, un utilizator al grupului de Facebook „Car Spotting” a postat o fotografie inedită cu o mașină tunată astfel încât să semene cu un avion, care a captat imediat atenția internauților.

Imaginea surprinsă în Baia Mare prezintă o limuzină modificată astfel încât să arate ca un avion al companiei aeriene Wizz Air. Vehiculul, cu o caroserie alungită și vopsit în culorile roz și alb, caracteristice Wizz Air, a fost văzut în timp ce circula pe străzile din Baia Mare.

Cum arată limuzina în formă de avion Wizz Air

Postarea de pe Facebook a strâns rapid numeroase reacții și comentarii.

Un alt utilizator a menționat că a văzut limuzina-avion și în Satu Mare, unde a reușit să filmeze vehiculul în timp ce se deplasa. Alți membri ai grupului nu au întârziat să atașeze în comentarii diverse imagini surprinse cu acest autovehicul neobișnuit în alte locații, semn că limuzina-avion nu este un secret doar pentru locuitorii din Baia Mare.

Citește și: Revoltă pe Aeroportul din Cluj-Napoca din cauza anulării unui zbor Wizz Air către Bologna. Turiștii și-au făcut check-in-ul, dar nu au mai urcat în avion: „Cu Wizz niciodată nu știi dacă pleci”

Reacțiile internauților au variat de la surprindere și admirație la amuzament. Mulți au fost impresionați de ingeniozitatea proprietarului, care a reușit să facă dintr-o simplă limuzină un veritabil „avion” de stradă: „ Mie îmi place foarte mult! Oare sunt singura?”, a comentat o utilizatoare, în timp ce alții s-au amuzat de situație cu replici precum: „Am crezut că nu e real” sau

„Tot așa are anulări de curse limuzina precum Wizz?”.

Limuzina-avion Wizz Air a ajuns virală pe rețelele sociale

Alte comentarii, pline de umor, au continuat să întrețină atmosfera pe grupul „Car Spotting”: „Mai nou te plimbi cu avionul/ „Dacă are aceiași piloți ca la avioane, va fi primul și singurul zbor făcut/ Decolează?”. Un alt membru al grupului a adăugat ironic: „Dacă merge și pe apă, cel mai tare constructor”.

Un alt utilizator a remarcat, tot în mod sarcastic: „Am văzut-o ieri când intra în depășire, face ca un avion”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: Andreea Mantea a avut o zi de nastere memorabila! A primit un dans in poala in limuzina si un tort de la un barbat in chiloti! Imaginile astea sunt fenomenale

Acest vehicul unicat, care îmbină designul unei limuzine cu aspectul unui avion, a reușit, cu siguranță, să atragă toate privirile și să devină un subiect de discuție intens dezbătut în mediul online.

Cu aproximativ 6 mii de reacții, peste 200 de comentarii și aproape 400 de distribuiri, postarea cu autoturismul inedit a devenit virală pe rețelele sociale. Fie că este privită cu uimire sau amuzament, limuzina-avion Wizz Air reprezintă o apariție care nu poate fi trecută cu vederea și care îi face să zâmbească pe oamenii care o întâlnesc în trafic.

Surse foto/video: Facebook Kerekes Cristian/ Kozak Nicolae Marian/ Uglea Gari

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.