Cum arată locul de veci al Mioarei Roman, după ce oamenii s-au călcat în picioare să îi aducă un ultim omagiu: „Totul alb”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 feb 2024, 14:31

La înmormântarea Mioarei Roman au fost prezenți foarte mulți oameni

Sursa: wowbiz.ro

Mioara Roman a fost înmormântată luni, pe 26 februarie, la cimitirul Reînvierea, din București. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum de un număr mare de persoane.

Oana Roman  nu s-a ocupat singură de înmormântarea Mioarei Roman, ci a apelat la ajutorul organizatoarei Gabriela Lucuțar, supranumită și Regina Întunericului.

Oana Roman a cerut ca înmormântarea să aibă o tematică aparte

Luând în calcul spusele medicilor, Oana Roman a luat legătura imediat pe Gabriela Lucuțar, pentru a plănui înmormântarea. 

„Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască.

Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat , a spus Regina Întunericului, conform click.ro.

Citește și: Ce a visat Mioara Roman, cu doar două zile înainte de a muri? Motivul pentru care Oana Roman a planificat în detaliu înmormântarea mamei sale

În momentul în care s-au întâlnit pentru a discuta despre ceremonia funerară a femeii, Oana Roman i-a cerut Gabrielei Lucuțar ca evenimentul să aibă o tematică albă, de la coroanele de flori, până la sicriu.

„Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe”,  a dezvăluit organizatoarea înmormântării.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cum arată locul de veci al Mioarei Roman

De asemenea, fiica Mioarei Roman a vrut ca aceasta să fie înmormântată cu stil, de aceea sicriul ei a fost transportat cu o limuzină de lux, coliva a fost acoperită cu foiță de aur de 24 de karate, iar slujba a fost ținută de patru preoți.

„Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă”,  a

relevat Gabriela Lucuțar, conform sursei citate.

Citește și: ”Regina întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. Cum a presimțit Oana Roman moartea mamei sale

Ba mai mult, Oana Roman i-a cerut Reginei Întunericului să-i facă o transformare mamei sale, înainte de a o înmormânta: „ Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă.

Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție”. 

Deși ceremonia funerară a Mioarei Roman a fost una opulentă, mormântul ei nu este extravagant, ci, mai degrabă, simplu, cu o cruce mică, albă, și un cavou ce are o singură criptă.