Cum arată locul de veci al Stelei Popescu, la aproape 7 ani de la moartea artistei! Cum au reacționat fanii când au văzut imaginile: „Păcat.. nu are o floare. Îi plăceau mult florile”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 sep 2024, 12:36

Cum arată acum mormântul Stelei Popescu, la aproape 7 ani de la moartea artistei

Sursa: TikTok

Mormântul Stelei Popescu este unul „modest” și nu pare să reflecte importanța actriței în lumea filmului. Nicio floare proaspătă, mult praf și lumânări stinse.

În urma unui videoclip postat pe TikTok, se poate observa cum arată acum mormântul Stelei Popescu, la aproape 7 ani de la moartea artistei.

Citește și: Mesajul emoționant pe care Stela Popescu i l-a transmis lui Dan Negru în ultima ei apariție TV: „L-am văzut după ce am aflat că a murit”

Cum arată locul de veci al Stelei Popescu, la aproape 7 ani de la moartea artistei

Din imagini, se poate observa cât de „modest”, dar și „trist” arată locul de veci al marii artiste, la aproape 7 ani de la moartea sa: flori uscate în ghivece, fotografii prăfuite și nicio lumânare aprinsă, semn că nimeni nu a mai trecut de mult timp pe la mormântul acesteia.

Internauții sunt de părere că locul de veci nu este potrivit pentru o asemenea stea. Aceștia au reacționat prompt în comentarii și sunt dezamăgiți de imaginile cu mormântului Stelei Popescu.

O femeie amintește cât de mult îi plăceau vedetei florile, însă pe mormânt nu are niciuna proaspătă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

„O mare stea a culturii naționale și un mormânt atât de modest”/ „Nu se găsește nicio vedetă de a noastră să pună niște flori proaspete?”/ „Ce mormânt..trist!”/ „Păcat.. nu are o floare. Îi plăceau mult florile”.

Aproape 7 ani fără Stela Popescu

Actrița Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în domiciliul ei din Capitală.

Citește și: A murit Teodor Popescu! Și-a pus capăt zilelor în Săptămâna Mare. A fost găsit de un vecin

Potrivit medicilor care au efectuat atunci autopsia, actrița a murit în urma unui accident vascular hemoragic sever.