Cum arăta Mădălina Pamfile când avea peste 80 de kilograme. Fosta concurentă Bravo, ai stil! Celebrities a avut o voință de fier să slăbească

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 17 dec 2021, 10:22

Madalina Pamfile a slabit enorm dupa ce le doua sarcini

Sursa: Instagram

Madalina Pamfile, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, este acum mamica a doua fetite superbe.

Madalina Pamfile este o mamica implinita avand doua minunatii de fetite, pe Sophia si Samira pe care le iubeste ca pe ochii din cap. Nu s-a sfiit sa recunoasca ca de cand au venit ele pe lume a fost mereu mamica cu norma intreaga dedicandu-se complet lor pentru a le indruma pasii si tot ea a recunoscut ca o buna bucata de timp s-a luptat cu kilogramele in plus acumulate de-a lungul celor doua sarcini, insa in cele din urma a reusit sa ajunga la greutatea pe care si-o dorea.

Daca in timpul sarcinilor, Madalina Pamfile, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a acumulat cateva zeci de kilograme, ajung sa cantareasca peste 80 de kilograme, acum, vedeta este trasa ca printr-un inel.

Citeste si: Mădălina Pamfile a dat lovitura după Bravo, ai stil! Celebrities. Afacerea de lux de care se ocupă în momentul de față

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arata Madalina Pamfile, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities cand avea peste 80 de kilograme

Intrebata pe InstaStory ce dieta tine, Madalina a recunoscut ca nu tine nicio dieta, ci pur si simplu are momente cand nu mananca, lucru pe care nu il recomanda deoarece nu este sanatos. Insa ritmul ei de viata este unul alert, asa ca de multe ori uita sa si manance, ceea ce este de inteles fiind o mamica cu doua fetite care cer non-stop atentie, plus ca acum Madalina Pamfile este si mai ocupata avand in vedere ca si-a deschis un

salon de infrumusetare demn de a primi vedete de la Hollywood. Fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a declarat ca ea personal s-a ocupat de designul salonului aratand mandra rezultatul final. Si intr-adevar munca Madalinei a dat roade, totul fiind desprins din reviste.

Madalina Pamfile, rugata de catre fani sa se intoarca la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, la un pas de moarte:"”Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Si totusi, multi dintre fanii ei si fanii emsiunii Bravo, ai stil! Celebrities, spera sa o vada din nou in cadrul emisiunii, insa acest lucru nu este deloc posibil, dupa cum a spus chiar ea:" Nu mă mai puteam prezenta o perioada de timp la emisiune. Nu se putea tine emisiunea în loc pentru mine că eu să revin. Nu se poate să revin, am pierdut anumite zile de filmări și e greu să recuperezi și nu ar fi fair fata de colegele mele.