Cum arata MAMA celebrei Ebru Sahin, protagonista serialului "HERCAI"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit indragita actrita de la cea care i-a dat viata!

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 iul 2021, 17:18
Foto(4)

Celebra actrita Ebru Sahin, care da viata personajului Reyyan din serialul "Hercai", a mostenit frumusetea de la mama sa.

Desi are doar 27 de ani si nu are inca o experienta vasta in domeniul actoriei, Ebru Sahin a reusit sa cuncereasca publicul din Turcia si din multe alte tari datorita talentului ei desavarsit, dar si datorita frumusetii sale naturale uluitoare, mostenita se pare de la mama sa.

Cum arata mama celebrei actrite Ebru Sahin

Ebru Sahin s-a nascut in anul 1994, in Istanbul, intr-o familie modesta.

Inca din copilarie, Ebru a fost indrumata de parintii sai sa practice multe sporturi, care au ajutat-o sa se dezvolte sanatos si armonios. Printre sporturile practicate s-au numarat patinaj pe role, baschet, jogging si a reusit chiar sa participe la multe maratoane. Astfel, peste ani, tanara Ebru Sahin a decis sa urmeze Facultatea de Sport, in cadrul Universitatii din Istanbul, insa nu a dat uitarii nici cea de-a doua mare pasiune a sa, actoria.

Dupa ce a absolvit Facultatea de Sport, Ebru Sahin a hotarat sa isi urmeze si cel de-al doilea vis si s-a inscris si la Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o cu brio anul trecut. In paralel insa, aceasta a primit si oferte de a juca in seriale si filme turcesti pe care le-a acceptat drept provocari, insa a reusit sa le faca fata cu succes.

Tanara actrita Ebru Sahin a debutat in anul 2016, in filmul artistic "Kan Parasi", care i-a adus un prim pas spre o cariera stralucitoare. Un an mai tarziu, a acceptat sa joace in serialul Savasci si in filmul artistic Babam. Apoi a jucat un rol episodic in serialele Mireasa din Istanbul si Pretul fericirii, iar in anul 2019 a primit marea propunere de a juca in serialul fenomen "Hercai", in care a interpretat rolul principal, ce a purtat-o pe culmile gloriei supreme si a propulsat-o printre cele mai apreciate actrite ale momentului din Turcia.

Acest rol i-a adus si numeroase premii precum: Premiul pentru cea mai buna actrita, Premiul pentru cea mai promitatoare actrita, Premiul pentru cea mai buna actrita a anului și Premiul pentru cel mai bun cuplu, alaturi de cel care i-a fost partener in serialul Hercai, Akin Akinozu.

In ciuda faptului ca a devenit celebra si se bucura de un succes enorm atat in tara sa natala cat si in multe alte state, Ebru Sahin prefera in continuare sa fie destul de discreta atunci cand vine vorba despre familia sa si despre viata sa personala.

De curand, insa aceasta a publicat o imagine pe contul ei de socializare in care apare alaturi de mama sa, bunica din partea mamei si de fratele ei. Tanara actrita seamana izbitor de mult cu mama sa, de la care a mostenit multe trasaturi fizice frumoase, iar bunica sa arata incredibil la varsta sa venerabila, semn ca femeile din familia sa sunt longevive si arata foarte bine, fara sa recurga la interventii estetice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ebru Sahin, protagonista serialului "Hercai", declaratii neasteptate despre casatoria cu iubitul ei, Cedi Osman! Ce se intampla de fapt cu relatia celor doi indragostiti?

Citeste si: Câți bani au primit actorii din serialul "Hercai" pentru un singur episod filmat? Ce salarii au avut celebrii actori Ebru Sahin si Akin Akinozu