Cum arata mama lui Andy de la "Puterea dragostei"! Uite cat de frumoasa este femeia

Autor: A.I.
Actualizat: 24 mar 2020, 16:46

Mama lui Andy, care a fost in cateva randuri invocata in emisiune, este o femeie foarte frumoasa. Andy a postat o fotografie cu ea pe contul lui.

Pe 8 martie, de Ziua Femeii, Andy Adetu a postat o fotografie cu mama lui, transmitandu-i acesteia "La multi ani!".

"La mulți ani....mama mea!!! 😘", a scris Andy pe contul lui de 8 martie, atasand textului o fotografie cu mama lui.

Andy ii transmitea in emisiune Roxanei, dupa ce a incheiat relatia cu ea, sa nu ii mai deranjeze mama, sa nu o mai sune.

Totodata, Andy a mai invocat-o in emisiune pe mama lui atunci cand a spus ca sufera de probleme de sanatate si ca vrea sa mearga acasa sa stea cu ea.

Citeste si: Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a spus adevarul despre purtarea perucii! "Vreau sa stiti ca nu am..." Iata care este motivul pentru care a recurs la noul look, la scurt timp de la despartirea de Adelin!

Roxana a ramas in emisiune pentru Andy?!

Livian a detonat bomba in emisiunea" Puterea dragostei". El a intrebat-o pe Roxana daca a ramas in emisiune stiind ca vine Andy.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am auzit ca sambata-duminica te-ai hotarat sa nu mai pleci.

Sambata s-a aflat ca vine Andy", i-a spus Livian Roxanei, intreband-o daca are legatura razgandirea ei si ramanerea in competitie cu aceasta veste.

"Chiar il astept in casa, sa facem subiect 100%", a replicat ea.

"Ce-ati zis, mai schimbati personajul, nu mai e Catalin. Invarti oamenii", a spus Livian.

"N-are Andy treaba cu mine", a mai zis Roxana.

Citeste si: Culita Sterp, afirmatii neasteptate despre fratele lui, Iancu, de la "Survivor Romania"! Iata ce a spus cantaretul!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.